Închide meniul

„Ar fi visul oricărui dinamovist!” Ovidiu Burcă îi aşteaptă pe Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu la Dinamo: „Ar ieşi ceva magic!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 februarie 2024, 23:09

„Ar fi visul oricărui dinamovist! Ovidiu Burcă îi aşteaptă pe Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu la Dinamo: „Ar ieşi ceva magic!

Ovidiu Burcă îi aşteaptă pe Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu la Dinamo

Ovidiu Burcă, la finalul unui meci/ Profimedia Images

Ovidiu Burcă îi aşteaptă pe Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu la Dinamo. Burcă e de părere că acesta este visul oricărui fan dinamovist. Fostul antrenor al dinamoviştilor a mai spus că ar fi „ceva magic” ca Lucescu şi Ţiriac să preia Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până să vină cu Ion Ţiriac la club, Mircea Lucescu a fost la antrenamentul dinamoviştilor de la Săftica.

Ovidiu Burcă îi aşteaptă pe Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu la Dinamo

”Ar fi probabil visul oricărui dinamovist. Implicarea celor doi titani ar duce clubul la un cu totul alt nivel. Mie îmi pare rău că nu se poate întâmpla asta acum. Am mai auzit aceste discuţii. Eu am tras semnale de anul trecut. Oamenii care iubesc Dinamo trebuie să se alăture în momente mai puţin plăcute. E o dovadă de curaj faptul că au investit cei de la Red and White.

Vorbim de un geniu al fotbalului şi de un om extrem de potent financiar. Ar ieşi ceva magic. Fiecare om îşi face planuri în viaţă. E frumos să laşi ceva în urma ta. Amândoi au cariere impresionante. Ar rămâne o poveste fumoasă în urma lor”, a spus Ovidiu Burcă pentru digisport.ro.

Mircea Lucescu, „în vizită” la antrenamentele lui Dinamo!

Mircea Lucescu a fost „în vizită” la antrenamentele lui Dinamo. Antrenorul român a fost prezent la o sesiune de pregătire a „câinilor”, unde a fost fotografiat alături de antrenorul echipei, Zeljko Kopic, şi alături de administratorul special al alb-roşilor, Andrei Nicolescu.

Reclamă

Mircea Lucescu este liber de contract, de la finalul anului trecut. În ultima perioadă, s-a zvonit că cel mai titrat antrenor român ar putea reveni alături de echipa din Ştefan cel Mare.

Mircea Lucescu a fost prezent la baza de la Săftica a lui Dinamo, unde jucătorii pregătesc pentru duelul din etapa următoare, cu Farul. Antrenorul român i-a salutat pe „elevii” lui Zeljko Kopic, şi s-a fotografiat şi alături de antrenorul trupei din Ştefan cel Mare.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu, veste uriaşă pentru Dinamo

Mircea Lucescu a venit cu o veste uriaşă pentru Dinamo. Cel mai titrat antrenor român a anunţat că Ion Ţiriac este gata să vină să investească la gruparea din Ştefan cel Mare. „Il Luce” a anunţat care sunt condiţiile puse de miliardarul român.

Lucescu a anunţat că a purtat discuţii cu fostul mare jucător de tenis şi acesta este dispus să îşi investească banii la Dinamo. Omul de afaceri nu ar fi stat pe gânduri în condiţiile în care „câinii” ar fi avut un stadion modern pe care să joace.

„Am avut o discuţie cu Ion Ţiriac, ca doi oameni de sport. Nu se pune problema (n.r. să ajungă acum Mircea Lucescu la Dinamo), cât timp Dinamo nu are un stadion e greu pentru cine vrea să investească. Nu ai în ce să investeşti. Trebuie creată o bază, o academie foarte serioasă, reevaluarea zonei. Zona lui Dinamo este foarte accesibilă pentru suporteri, stadionul poate fi foarte folosit. E central!

Lumea de acolo trebuie să încerce să salveze echipa, în primul rând. Eu nu sunt Mafalda, nu pot să discut (n.r. despre salvarea de la retrogradare). E o nevoie de o participare totală a suporterilor, a conducerii, ca să treacă peste momentele astea.

Vedem despre ce e vorba. În orice caz, Ţiriac vrea să se implice, dar vrea să aibă convingerea că implicarea lui duce la rezultate. Noi nu suportăm în niciun fel nereuşita„, a declarat Mircea Lucescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și