Închide meniul

„Au avut noroc că au ajuns la baraj!” Ionuț Lupescu, mesaj direct despre situația de la Dinamo!

Alex Ioniță Publicat: 15 mai 2024, 17:26

Reclamă
„Au avut noroc că au ajuns la baraj! Ionuț Lupescu, mesaj direct despre situația de la Dinamo!

Ionuț Lupescu, mesaj direct despre situația de la Dinamo!

Ionuţ Lupescu / Hepta

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu a transmis, miercuri, un mesaj direct despre situația de la Dinamo. Acesta a spus că fosta sa echipă a avut noroc de 4-5 rezultate ale adversarelor care i-au permis să joace barajul de menţinere în Liga 1 de fotbal cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sper că în aceste două meciuri băieţii să aibă spirit de sacrificiu şi să reuşim să le câştigăm. Este o presiune, evident, dar cred că este o presiune plăcută pentru că ai şansa să rămâi în Liga I. Normal că eu credeam că Dinamo va ajunge la baraj, dar a depins şi de celelalte meciuri. Până la urmă am avut noroc, pentru că au fost patru-cinci rezultate favorabile”, a spus Lupescu, prezent la Opera Română, cu ocazia aniversării a 76 de ani a Clubului Sportiv Dinamo.

Ionuț Lupescu, mesaj direct despre situația de la Dinamo!

Fostul atacant Marius Niculae a părut şi el optimist în privinţa menţinerii echipei Dinamo pe prima scenă, bazându-se pe jocul consistent arătat în acest sezon, notează agerpres.ro.

„Dinamo pare o echipă mult mai solidă decât la ultimul baraj pe care l-a disputat. Eu cred că nu va fi uşor, dar vor rămâne în Liga I. Am văzut un joc consistent al lui Dinamo în ultima perioadă. Dar cred că a lipsit mult la Dinamo un jucător care să facă diferenţa, aşa cum FCSB îl are pe Florinel Coman, Craiova pe Mitriţă, Farul pe Louis Munteanu sau Rapid pe Rrahmani”, a declarat Niculae.

Echipa de fotbal Dinamo, clasată pe locul 7 la finalul play-out-ului Ligii 1, va disputa barajul de menţinere/promovare pe prima scenă cu echipa de ligă secundă AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Meciul tur va avea loc luni, 20 mai, de la ora 20:00, pe Arena Naţională, în timp ce returul este programat pe terenul echipei de ligă secundă, o săptămână mai târziu. Ambele partide vor fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Reclamă

Ce se va întâmpla cu Zeljko Kopic la Dinamo, după barajul cu Csikszereda

Andrei Nicolescu a dezvăluit că lui Zeljko Kopic i s-ar putea prelungi contractul pe încă un sezon, dacă Dinamo nu va retrograda. Administratorul special al „câinilor” a transmis însă că va exista însă o analiză în cadrul echipei, după anul dificil pe care l-a traversat trupa din Ştefan cel Mare.

„Automat, există o opţiune de prelungire a contractului pe încă un an. Pe mai departe, trebuie să facem o analiză. Nu vorbesc de antrenor, vorbim cu noi, toţi, din club.

O analiză trebuie făcută, sportiv nu am fost unde trebuie acest an. La final, analiza va fi făcută de acţionari şi în ceea ce mă priveşte. Într-adevăr, este un an greu sportiv, cu două perioade distincte.

Reclamă

Trebuie să vedem ce am greşit. Am avut nişte hop-uri pe care nu le-am trecut aşa cum a trebuit”, a declarat Andrei Nicolescu, conform fanatik.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și