Închide meniul

Ce se va întâmpla cu Zeljko Kopic la Dinamo, după barajul cu Csikszereda! Anunţul lui Andrei Nicolescu: „Este un an greu!”

Viviana Moraru Publicat: 15 mai 2024, 17:21

Reclamă
Ce se va întâmpla cu Zeljko Kopic la Dinamo, după barajul cu Csikszereda! Anunţul lui Andrei Nicolescu: „Este un an greu!

Zeljko Kopic a tras concluziile, după ce Dinamo a rămas în Liga 1

Zeljko Kopic, în timpul unui meci / Profimedia

Andrei Nicolescu a dezvăluit ce se va întâmpla cu Zeljko Kopic la Dinamo, după barajul de menţinere în Liga 1, cu Csikszereda. Administratorul special al „câinilor” a dezvăluit că antrenorul ar putea continua pe banca echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zeljko Kopic a preluat-o pe Dinamo la finalul anului trecut, după ce Ovidiu Burcă a demisionat.

Ce se va întâmpla cu Zeljko Kopic la Dinamo, după barajul cu Csikszereda

Andrei Nicolescu a dezvăluit că lui Zeljko Kopic i s-ar putea prelungi contractul pe încă un sezon, dacă Dinamo nu va retrograda. Administratorul special al „câinilor” a transmis însă că va exista însă o analiză în cadrul echipei, după anul dificil pe care l-a traversat trupa din Ştefan cel Mare.

„Automat, există o opţiune de prelungire a contractului pe încă un an. Pe mai departe, trebuie să facem o analiză. Nu vorbesc de antrenor, vorbim cu noi, toţi, din club.

O analiză trebuie făcută, sportiv nu am fost unde trebuie acest an. La final, analiza va fi făcută de acţionari şi în ceea ce mă priveşte. Într-adevăr, este un an greu sportiv, cu două perioade distincte.

Reclamă
Reclamă 4

Trebuie să vedem ce am greşit. Am avut nişte hop-uri pe care nu le-am trecut aşa cum a trebuit”, a declarat Andrei Nicolescu, conform fanatik.ro.

Dinamo vrea să transfere un campion al României! „Câinii” au planuri mari înainte de barajul cu Csikszereda

Dinamo vrea să transfere un campion al României! Oficialii echipei din Ștefan cel Mare au planuri mari și vor să întărească echipa pentru următorul sezon.

Totuși, în momentul de față, echipa lui Zeljko Kopic nu este sigură de menținerea în Liga 1. Dinamo va avea de jucat un baraj de menținere, cu Csikszereda Miercurea Ciuc, în dublă manșă. Ambele partide vor fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Potrivit informațiilor oferite de sport.ro, Zeljko Kopic vrea ca echipa sa să se mențină în Liga 1, iar, din sezonul viitor, să emită pretenții la play-off.

Pentru a realiza acest lucru, antrenorul și-a alcătuit o listă de transferuri cu nume importante din fotbalul românesc. „Câinii” l-ar fi ofertat deja pe Tudor Băluță, iar acum au pus ochii pe un alt campion al României.

Este vorba despre Denis Ciobotariu, legitimat în prezent la Sepsi, care are în palmares 3 titluri de campion al României, cu CFR Cluj. Ciobotariu este un produs al academiei lui Dinamo, echipă la care a și debutat în fotbalul mare. S-a transferat în anul 2020 la CFR Cluj, iar de atunci a mai jucat la Voluntari și Sepsi.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54 4 iul.

Un titular de la FCSB, făcut praf de Basarab Panduru: „De ce să rămâi?”. Şi Mihai Pintilii a lansat acuzaţii: „Cu nasul pe sus!”

23:48 4 iul.

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă!” Verdict după succesul campioanei din Supercupă

23:34 4 iul.

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu: „Să nu mai vină!” Şi-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

23:15 4 iul.

Video„Să ajungem până în finală!” Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

23:05 4 iul.

VIDEOIncidente în Ghencea, după ce FCSB a câştigat Supercupa! Ultraşii lui CSA Steaua nu au mai rezistat, iar jandarmii au intervenit

23:03 4 iul.

„Până nu semnează, nu va fi nimic sigur!” Elias Charalambous, reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și