Închide meniul
Foto

„Bă, dereglatule, tu ai sunat-o pe nevastă-mea la ora asta?” Un jucător de la FCSB, val de injurii și de cuvinte obscene

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2024, 16:30

Reclamă
„Bă, dereglatule, tu ai sunat-o pe nevastă-mea la ora asta?” Un jucător de la FCSB, val de injurii și de cuvinte obscene

Un jucător de la FCSB, val de injurii și de cuvinte obscene

Ionuţ Panţîru şi soţia lui / Instagram

Un jucător de la FCSB, care a ratat deplasarea la Ovidiu, a avut un val de injurii și de cuvinte obscene. Dialogul, care nu poate fi reprodus în totalitate, s-a viralizat imediat. Ionuţ Panţîru a fost cel care riscă să intre definitiv în dizgraţia lui Gigi Becali

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă seara, cu o zi înainte de derby-ul Farul – FCSB, Ionuţ Panţîru a avut un dialog incredibil pe un canal de stream. Chiar dacă a părut a fi o discuţie amicală, fotbalistul de 28 de ani a folosit multe vulgarităţi.

Un jucător de la FCSB, val de injurii și de cuvinte obscene

Ionuţ Panţîru i-a reproşat lui Ţincuşe Alexandru, pe canalul de youtube „Str3su”, că a sunat-o pe soţia lui în miez de noapte, anunţă fanatik.ro.

Panţîru, care a suferit mai multe accidentări în ultimii ani, a dezvăluit şi care a fost motivul pentru care nu a fost în lotul FCSB-ului în meciul cu Farul.

Ţincuşe: „Panțîre, spune!”
Panțăru: „Bă, dereglatule, tu ai sunat-o pe nevastă-mea la ora asta ***?”.
Ţincuşe: „Am greșit numărul, ***. Mergi cu mine la Major?”
Panțîru: „Nu merg la niciun Major, am mâna în ghips. Am orteză la mână?”

Reclamă

„Iar s-a accidentat?!”, a fost replica unui alt individ.

Panțîru: „M-am lovit ieri la antrenament”.
Țincușe: „Hai, Panțîre, ***. Vino cu mine la Major”.
Panțîru: „Bă, am mâna în orteză. Ești prost?”
Țincușe: „Panțîre, *** în orteza ta. Îmi cer scuze că am sunat-o pe nevastă-ta”.
Panțîru: „Nu merg, mă. Ești dereglat. Nu o mai suna pe nevastă-mea la ora asta. Hai, pa, că ești mort!”

Ionuţ Panţîru, emoţionat până la lacrimi când a vorbit despre sacrificiile făcute de soţia lui

La începutul acestui an, Ionuţ Panţîru a revenit în lotul FCSB-ului şi a fost emoţionat până la lacrimi când a vorbit despre sacrificiile făcute de soţia lui. Fundaşul stânga a trecut prin momente extrem de grele şi anunţă că a depăşit această perioadă cu ajutorul marii lui iubiri.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuţ Panţîru este căsătorit cu Alexandra Ioana Banciu (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), o handbalistă care a reprezentat România la nivel de junioare. Cei doi şi-au unit destinele în 2022, iar naş de cununie le-a fost chiar Mihai Pintilii.

Panţîru a avut grave probleme medicale după o accidentare horror suferită într-un meci cu Sepsi. A avut nevoie de trei operaţii şi de doi ani de recuperare pentru a fi din nou apt de joc. Alexandra i-a fost alături şi l-a încurajat să lupte pentru marele vis. Panţîru speră să îi aducă, la finalul sezonului, medalia de campion.

Alexandra? De nedescris! Nu am cuvinte să îi mulţumesc. Tot timpul a fost aproape de mine, tot timpul a stat cu gura pe mine să mă antrenez, să fiu focusat, pentru că doar aşa pot să revin. O mare parte, cea mai mare parte ei i se datorează!

Alexandra are cel mai mare merit pentru că mi-am revenit şi am ajuns să joc din nou şi să fiu alături de echipă. Tot timpul a fost lângă mine, şi la suferinţă, şi la bucurii! A trecut şi ea prin momente foarte grele alături de mine, pentru că toată perioada asta de recuperare am trecut prin foarte multe stări, am fost supărat, eram nervos…

Vedeam că băieţii joacă, eu eram în tribună, simţean că nu mai revin odată pe teren şi e dureros!„, a declarat Ionuţ Panţîru în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și