Închide meniul

Basarab Panduru, mesaj pentru Dan Șucu după Farul – Rapid 7-2: „Aici nu e mobilă!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 mai 2023, 8:19

Basarab Panduru, mesaj pentru Dan Șucu după Farul – Rapid 7-2: Aici nu e mobilă!”

Basarab Panduru, mesaj pentru Dan Șucu după Farul - Rapid 7-2

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Basarab Panduru a avut un mesaj pentru Dan Șucu după Farul – Rapid 7-2, partidă care a contat pentru etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1. În acest moment, Rapid ocupă locul 5 în play-off, cu 34 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru s-a declarat uimit de faptul că Dan Șucu, unul dintre acționarii Rapidului, nu a avut o reacție publică după înfrângerea neverosimilă suferită de echipa sa în fața Farului.

Basarab Panduru, mesaj pentru Dan Șucu după Farul – Rapid 7-2

Totodată, fostul fotbalist i-a atras atenția, în mod ironic, lui Dan Șucu, la faptul că fotbalul este un domeniu diferit de comerțul cu mobilă.

„Pe mine mă surprinde că nu zice nimic Şucu. Ce gandeşte Şucu? Trebuia să se gândească înainte că aici nu e mobilă, să o iei şi să o dai mai departe, aici e fotbal, nu iei o mobilă şi o dai mai departe, mai scumpă. Nu e aşa, trebuie să se gândească înainte”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Adrian Mutu, explicaţii după umilinţa suferită în Farul – Rapid 7-2

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a vorbit despre evoluția catastrofală pe care elevlii săi au avut-o în fața liderului din Liga 1.

Reclamă

„Am început jocul cum nu se putea mai prost. În secunda 30 a fost penalty. Sunt prea puţine lucruri de spus. Pe lângă faptul că Farul are calitate, le-am mai făcut şi cadouri. A fost o seară de coşmar pentru noi. E un rezultat care te zgârie în orgoliu. Prea multe nu avem de spus, mai mult decât arată tabela.

Au fost şi greşeli personale. Le-a şi ieşit tot, le-am făcut şi noi cadouri. Nu am reuşit să oprim iureşul lor. Prea multe acum nu sunt de spus, nimănui nu îi convine. Suntem toţi foarte supăraţi de rezultat. O să analizăm mâine. Într-adevăr nu ne convine rezultatul, dar sunt aceiaşi jucători care au câştigat cu FCSB şi CFR Cluj.

Eu nu caut scuze. Putem să spunem multe lucruri, dar cred că rezultatul e prea mare, ne loveşte în orgoliu. Trebuie să analizăm ce s-a întâmplat. Se întâmplă, s-au întâmplat şi la case mai mari. E seara aia de coşmar în care pe lângă că nu intră mingea în poartă, dar mai şi primeşti.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt seri în care câştigi şi sunt seri în care înveţi. Nu avem ce face. E greu de digerat această victorie şi ne-a zguduit orgoliul. Ne pare rău pentru suporteri, au venit aici şi chiar ne-au încurajat la sfârşitul meciului. Ne simţim datori”, a declarat Adrian Mutu, pentru digisport.ro.

Mihai Stoica: „Diferenţă colosală!”

Spuneam înainte că văd o diferenţă între echipe, între cum joacă Farul pe teren propriu şi cum joacă Rapid în deplasare. 7 Up! Diferenţă colosală, abisală.

Eu am văzut o diferenţă de atitudine, unii au jucat foarte tare, agresiv. Aici meciul a început de la 1-0. Mai rar să vezi că Rapid ia gol la prima fază a meciului. Nu vreau să fiu greşit înţeles, doar că s-au prezentat soft.

(n.r. A fost blat?) Aş jigni echipa care a câştigat de maniera asta. Prefer să nu comentez astfel de idei, pentru că nu ştiu, nu ştiu ce s-a întâmplat în vestiarul Rapidului. Farul a avut un adversar la îndemână. Rapid a arătat ca o echipă pentru care s-a terminat sezonul şi s-a dus doar să se prezinte”, a spus și Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB, despre partida Farul – Rapid 7-2.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și