Închide meniul

„Când i-a dat-o Oaidă printre picioare, mi-a fost milă de Gigi Becali!” Dumitru Dragomir, genial după Rapid – FCSB 4-0

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 martie 2024, 10:48

„Când i-a dat-o Oaidă printre picioare, mi-a fost milă de Gigi Becali! Dumitru Dragomir, genial după Rapid – FCSB 4-0

Dumitru Dragomir, genial după Rapid - FCSB 4-0

Colaj Hepta - AntenaSport

Dumitru Dragomir a fost genial după Rapid – FCSB 4-0. Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal a spus că i s-a făcut milă de Gigi Becali când a văzut un dribling de brazilian al lui Oaidă, jucător care a fost dat afară de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a spus că i-a fost teamă ca Gigi Becali să nu aibă probleme de sănătate în timpul partidei cu Rapid. FCSB a fost umilită în derby de rivală.

Dumitru Dragomir, genial după Rapid – FCSB 4-0

„Când am văzut că Oaidă i-a dat-o și printre picioare, atunci mi-a fost milă de Gigi. Să nu crape acasă, poți să mori. Am trăit în atmosfera asta, de asta sunt tare. Muream, știi cât făceam tensiunea? 22 cu 12 făceam, am stat toată viața mea pe bancă.

Am fost 21 de ani președinte de club și am avut numai rezultate„, a spus Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Dumitru Dragomir, idee genială pentru Gigi Becali ca să-i facă pe Olaru şi Coman să ia titlul

Dumitru Dragomir i-a dat o idee genială lui Gigi Becali ca să-i facă pe Olaru şi Coman să ia titlul în acest sezon. După umilinţa din derby-ul cu Rapid, lupta pentru primul loc s-a strâns.

Reclamă

FCSB mai are un avans de 4 puncte în faţa celor de la Rapid şi 5 puncte în faţa CFR-ului. Dumitru Dragomir îi transmite lui Gigi Becali să taie două oi şi un purcel şi să cheme echipa la grătar în Pipera.

Aş strânge echipa la o masă, aş tăia două oi sau doi miei, în curte la el, acolo în spate. Nu la Palat, are el o curte mare acolo. Aş face un grătar şi un purcel.

Fără muzică şi fără nimic. Le-aş da să bea un pahar de vin, n-aş lua nicio măsură disciplinară, nimic: «Voi ne-aţi băgat aici, voi să luaţi campionatul!”, a spus Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a mulţumit Divinităţii pentru umilinţa cu Rapid şi anunţă o schimbare radicală

Gigi Becali a mulţumit Divinităţii pentru umilinţa suferită de FCSB cu Rapid, scor 0-4, în ultima etapă a sezonului regular. Patronul roş-albaştrilor a anunţat o schimbare radicală pe durata play-off-ului.

Eu îl rog pe Dumnezeu să mă ierte pentru mândrie, îi rog şi pe oamenii din fotbal pe care i-am supărat… şi pe Şucu, şi pe suporteri… eu nu o să mai dau declaraţii. Am echipă de fotbal, este o afacere, ce câştig eu? Pentru ce? Nu mă mai găsiţi, o săptămână mă duc prin munţi şi prin peşteri. Prima săptămână de post este una aspra.

Patru puncte este imens, dacă vrea Domnul. Programul îl avem uşor. Dacă o să luăm campionatul şi cred că da, m-a smerit Dumnezeu şi mi-a arătat, atunci o să vedeţi făgăduinţele mele după. Până atunci nu mai dau declaraţii. Eu vreau să dau echipa la fete, nu vrea niciuna. Nu vor! Poate dau acţiunile la fata mea cea mare.

Dumnezeu tot ce face e minunat. Nu am zis eu că dau 4-0… am luat 4-0! Dacă pentru toate le-ai luat, pentru ce te lauzi tu? Dacă Domnul m-a ţinut în fotbal de 20 de ani, înseamnă că m-a iubit. Atunci smerenia, smerenia, smerenia! S-a întâmplat mândria şi trufia mea. Ce, au vreo vină jucătorii? Dau slavă Domnului şi îi mulţumesc„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și