Închide meniul
Foto

Câţi fani au venit să vadă Dinamo – Rapid, pe Giuleşti, după boicotul de pe Arena Naţională. Atmosferă incendiară

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 ianuarie 2024, 19:40 / Actualizat: 30 ianuarie 2024, 17:00

Câţi fani au venit să vadă Dinamo – Rapid, pe Giuleşti, după boicotul de pe Arena Naţională. Atmosferă incendiară

Nu "se rupe" Giuleştiul! Câţi fani au venit să vadă Dinamo - Rapid, după boicotul de pe Arena Naţională

Fani Rapid, pe Giuleşti - Facebook FC Rapid 1923

Câţi fani au venit să vadă Dinamo – Rapid, pe Giuleşti. 500 de fani se află pe stadionul Rapidului cu jumătate de oră înainte de debutul meciului Dinamo – Rapid, care e sâmbătă, de la ora 20:00, live text pe as.ro. Asta după ce ultraşii au boicotat derby-ul de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii au renunţat să meargă la meciul cu Dinamo, de pe Arena Naţională, după neînţelegerile cu galeria „câinilor roşii”. Aceştia au promis că vor veni multe mii pe propriul stadion, lucru care se poate întâmpla după apariţia galeriei. Derby-ul se va putea vedea pe tabelele de marcaj, iar intrarea e liberă.

Update 20:00: Aproape 5.000 de fani sunt pe stadionul Giuleşti, pentru a vedea Dinamo – Rapid!

Update 19:50: Aproximativ 2000 de suporteri se află pe stadionul Giuleşti, cu 10 minute înainte de începutul partidei.

Reclamă

Câţi fani au venit să vadă Dinamo – Rapid

Cu jumătate de oră înaintea partidei cu Dinamo, pe Giuleşti nu se aflau mai mult de 500 de fani. Scandalul a început după ce, iniţial, feroviarii aveau promise de la rivali 5000 de bilete.

Numărul tichetelor a scăzut la 2800, iar giuleştenii ar fi urmat să stea la inelul 3 pe Arena Naţională. Suporterii au refuzat această variantă şi o unii dintre ei s-au prezentat pe arena din Giuleşti.

Fanii Rapidului au promis spectacol pe Giulești

Prin intermediul unui comunicat, liderii de galerie ai Rapidului au anunțat faptul că vor să strângă mai mulți spectatori pe Giulești decât la meciul de pe Arena Națională, pentru a le da o lecție suporterilor rivalei. Aceștia au postat un mesaj amplu, în care se vorbește despre un „moment unic în istoria fotbalului”.

Reclamă 4 / 0/3

„Diseară putem să scriem împreună o pagină nouă în istoria noastră, să aducem acasă nu doar o victorie, ci și un moment unic care va rămâne în amintirile noastre pentru totdeauna.

Le vom putea povesti nepoților că am fost acolo, în acea zi friguroasă de Ianuarie, atunci când pe Giulești au fost mai mulți suporteri decât pe Arena Națională!

Gestul nostru, de a viziona meciul chiar în casa noastră, sub cerul Giuleștiului, este simbolic, însă poate crea o atmosferă de neuitat. În trecut, am făcut pasiuni și am trăit momente care au marcat istoria Rapidului. Acum, avem ocazia să adăugăm un nou capitol epic.

Așa cum am umilit steliștii, rămânând în istorie ca având asistența cea mai mare pe stadionul de lângă cimitir, așa vom putea umili și maidanezii, fiind mai mulți pe Giulești decât pe Arena Națională, la meci! Ceva unic în istoria fotbalului!

Și, nu în ultimul rând, avem o promisiunea: în cazul unei victorii, jucătorii noștri se vor îndrepta spre Giulești pentru a sărbători alături de noi. Este o ocazie de a crea nu doar istorie, ci și amintiri de neuitat”, au postat suporterii din Peluza Nord Rapid, pe contul de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și