Închide meniul

Ce au declarat oficialii de la U Cluj, despre o posibilă plecare a lui Eugen Neagoe la FCSB: „Am avut o discuţie cu el”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 noiembrie 2022, 19:20

Ce au declarat oficialii de la U Cluj, despre o posibilă plecare a lui Eugen Neagoe la FCSB: „Am avut o discuţie cu el

Prima reacţie din tabără lui U Cluj, după ce Eugen Neagoe s-ar fi înţeles cu Universitatea Craiova

Eugen Neagoe, în timpul unui meci pentru U Cluj/ Profimedia

Oficialii de la U Cluj au comentat posibila plecare a lui Eugen Neagoe la FCSB. Preşedintele arădenilor, Radu Constantea, a declarat că a purtat o discuţie cu tehnicianul, însă nu se pune problema ca acesta să părăsească banca tehnică a „şepcilor roşii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe se află pe lista lui Gigi Becali, pentru a-l înlocui pe Nicolae Dică, antrenorul care şi-a dat demisia după înfrângerea din ultima rundă. În vizorul patronului de la FCSB mai sunt alte nume precum Ilie Poenaru, Liviu Ciobotariu şi Andrei Prepeliţă.

Ce au spus oficialii de la U Cluj, despre o posibilă plecare a lui Eugen Neagoe la FCSB

Preşedintele de la U Cluj a reacţionat, după interesul arătat de Gigi Becali pentru Eugen Neagoe. Oficialul arădenilor a declarat că nu ia în calcul plecarea antrenorului, despre care spune că are „ambiţii mari” la formaţia „şepcilor roşii”.

„Am avut azi (n.r. – miercuri) o discuție cu Eugen Neagoe, dar am vorbit doar despre echipa noastră. Nu s-a pus nicio secundă problema unei discuții legate de o eventuală plecare a dânsului la FCSB.

Nu are clauză de reziliere a contractului, dar nici nu mi-a deschis subiectul legat de o trecere la FCSB. Nici cu mine, dar nici cu dânsul nu a vorbit vreo persoană de la FCSB. Eugen Neagoe are ambiții mari cu echipa noastră, iar el va rămâne în continuare la Universitatea Cluj”, a declarat preşedintele U Cluj, Radu Constantea, pentru ProSport.

Reclamă

Eugen Neagoe, prima reacţie după ce a aflat că Gigi Becali îl vrea la FCSB

Eugen Neagoe a oferit prima reacţie, după ce a aflat că Gigi Becali îl vrea la FCSB. Antrenorul de la U Cluj se află pe lista finală a patronul roş-albaştrilor, după plecarea lui Nicolae Dică.

Gigi Becali a vehiculat mai multe nume de înlocuitor pentru Nicolae Dică, iar printre acestea se numără şi Eugen Neagoe. Antrenorul de la U Cluj s-a declarat surprins de cele declarate de patronul de la FCSB, mărturisind că nu are deplină încredere în cuvintele acestuia.

„Gigi vorbește multe, știți cum este el! Eu tocmai am terminat antrenamentul cu jucătorii. Sunt aici, lângă ei, nu pot să vorbesc mai multe”, a declarat Eugen Neagoe, pentru ProSport.

Reclamă 4 / 0/3

Eugen Neagoe a preluat-o pe U Cluj de la finalul lunii august, după demiterea lui Erik Lincar. În 12 meciuri pe banca arădenilor, antrenorul a obţinut 5 victorii, 4 remize şi 3 înfrângeri, în tate competiţiile.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și