Închide meniul

Ce l-a surprins pe Neil Lennon în Bucureşti: „Infern!” Mesaj de susţinere pentru „tricolori”, înainte de EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 10 iunie 2024, 15:28

Reclamă
Ce l-a surprins pe Neil Lennon în Bucureşti: „Infern! Mesaj de susţinere pentru „tricolori, înainte de EURO 2024

Ce l-a surprins pe Neil Lennon în Bucureşti

Neil Lennon/ AntenaSport

Neil Lennon a dezvăluit ce l-a surprins, în Bucureşti. Antrenorul de la Rapid a declarat că traficul i se pare unul infernal, oferind mai multe detalii despre primele impresii făcute despre România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon a declarat chiar că va fi fanul „tricolorilor” la EURO 2024, dar şi fanul Scoţiei, echipa sa naţională.

Ce l-a surprins pe Neil Lennon în Bucureşti

Antrenorul de la Rapid a transmis că vremea din Bucureşti este una pe placul său, fiind mult mai cald decât în oraşul său natal din Scoţia. Acesta a dezvăluit că a încercat deja şi mâncarea tradiţional românească.

Totodată, întrebat dacă este pregătit să se întâlnească cu fanii Rapidului, Neil Lennon a oferit un răspuns clar imediat. Acesta a transmis că a văzut deja ce atmosferă fac suporterii, mărturisind că este obişnuit cu astfel de lucruri, după perioada în care a antrenat-o pe Celtic.

„(N.r. Sunteţi pregătit să-i cunoaşteţi pe fanii de la Rapid) Sunt foarte nerăbdător să-i cunosc pe fanii de la Rapid. Am văzut multe meciuri şi am văzut cât de pasionaţi sunt şi cât de mult iubesc echipa. Am lucrat şi la Celtic, unde la fel erau fanii foarte pasionaţi, deci sunt obişnuit. Am întâlnit câţiva fani ai Rapidului în oraş, de când am venit aici. Nu e greu să mă recunoască.

Reclamă
Reclamă 4

(N.r. Cine este favorita dvs. la EURO 2024) România, bineînţeles! Acum sunt interesat şi de România, şi de Scoţia, bineînţeles. Este o competiţie de nivel înalt. Mă bucur să văd şi România, e foarte important să vedem România în turneele finale mari. Poate fi o surpriză, de ce nu! Este realizabil.

(N.r. Impresiile despre Bucurşti) Traficul este infernal! Vremea e superbă. Am lucrat la Nicosia şi sunt obişnuit cu căldura, mult mai cald decât la Glasgow. Dar oraşul e foarte frumos, oamenii sunt foarte prietenoşi. Am încercat deja sarmalele”, a declarat Neil Lennon.

Neil Lennon îl aşteaptă pe Ianis Hagi: „Vino la Rapid, eşti bine-venit!”

Neil Lennon îl aşteaptă pe Ianis Hagi la Rapid! Antrenorul giuleştenilor a oferit o reacţie savuroasă, atunci când a fost întrebat despre fiul „Regelui”. De asemenea, a transmis că abia aşteaptă să se dueleze cu Gică Hagi.

Reclamă

„(N.r. Aveţi vreun sfat pentru Ianis Hagi) Vino aici, vino să joci la Rapid! E bine-venit dacă vrea. A avut probleme cu accidentările, dar este un jucător bun. Deci e bine-venit aici, să-i spuneţi”, a transmis Neil Lennon.

De asemenea, Neil Lennon a oferit declaraţii şi despre viitoarele dueluri cu Gică Hagi. Antrenorul de la Rapid a spus că „Regele” este ca o „comoară naţională” pentru România, aşa că abia aşteaptă să îl cunoască.

„Va fi un privilegiu să-l întâlnesc pe Hagi, este cunoscut la nivel mondial, bucura oamenii din întreaga lume. Este o comoară naţională. (N.r. Porecla lui Hagi este „Regele”, veţi fi „Împăratul”?) Poate „Prinţul”! El este Regele, nu se pune problema!”, a mai spus Neil Lennon.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:38

Domenico Tedesco, gest sfidător după ce Belgia a marcat după doar 74 de secunde în poarta României!

22:35

Romelu Lukaku, ca o stâncă pentru Andrei Burcă. Faza incredibilă din Belgia – România

22:23

Ratare uriaşă a lui Radu Drăguşin în Belgia – România! Casteels i-a interzis un gol care putea fi uriaş

22:12

Youri Tielemans, gol după doar 74 de secunde în Belgia – România! L-a învins pe Niță cu un șut de 114km pe oră!

22:02

FotoAtmosferă de zile mari la Belgia – România! Cele mai tari imagini de pe stadionul din Koln

21:33

România – Belgia, la EURO 2024 | Florin Răducioiu a văzut schimbarea lui Edi Iordănescu din echipa de start și a răbufnit

1 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 2 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și