Închide meniul

Ce urmează pentru Mirel Rădoi, după ce şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova: „Vă dați seama că nu mă duc undeva să stau două etape”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 decembrie 2022, 21:45

Ce urmează pentru Mirel Rădoi, după ce şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova: „Vă dați seama că nu mă duc undeva să stau două etape

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, în timpul unui meci disputat de Universitatea Craiova / Hepta

Ce urmează pentru Mirel Rădoi, după ce şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova. Rădoi a spus că nu se va duce undeva unde să stea doar două etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova. după ce oltenii au fost eliminaţi din Cupa României.

Ce urmează pentru Mirel Rădoi, după ce şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova

Mai sunt două etape, vă dați seama că nu mă duc undeva două etape, să iau din nou o echipă la început de sezon, cum a fost și aici la Craiova, unde am venit la o echipă formată, cu o tactică formată. Am venit așa, am accpetat, știam, lucrurile au decurs de așa natură și din punctul meu de vedere nu pot continua”, a spus Mirel Rădoi, după ce şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova.

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova. Mirel Rădoi a fost extrem de nervos după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din Cupa României. Echipa lui Mirel Rădoi a fost învinsă de FC Argeş, iar situaţia antrenorului devine din ce în ce mai dificilă.

„Nu mai pot aduce un plus la nivel de echipă, de grup ca şi băieţi. Acum o să urmeze să îi anunţ pe jucători. Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic. Cred că nea Sorin a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist. Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente… nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată! Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în față. Cred că indiferent cine face propunerile, tot patronul Mihai Rotaru a fost cel care m-a adus. 

Reclamă

Drumul a fost lung de la flash interviu până aici. Pe drum am luat decizia! În momentul în care stai și le pui cap la cap… am tot colectat informații cât am fost aici. Decât să fie o situație implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam. 

Îmi pare rău doar că nu am reușit să ne calificăm în Cupă. Nu mi-a fost ușor nici mie să îi văd așa. Dar concluzia e că nu am putut face mai mult. Au apărut aceste lucruri interne care au dinamitat situația„, a spus Rădoi, la scurt timp după ce a spus că nu se gândeşte să renunţe.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ce urmează pentru Mirel Rădoi, după ce şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova
  • Anunţul făcut de fostul selecţioner

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și