Închide meniul

Cristi Balaj l-a desfiinţat pe Andrei Chivulete, după Oţelul – CFR Cluj 2-2: „Un arbitru slab! El nu poate să aibă prestanță”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 februarie 2024, 12:32

Cristi Balaj l-a desfiinţat pe Andrei Chivulete, după Oţelul – CFR Cluj 2-2: „Un arbitru slab! El nu poate să aibă prestanță

Cristi Balaj l-a desfiinţat pe Andrei Chivulete, după Oţelul - CFR Cluj 2-2

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Cristi Balaj l-a desfiinţat pe Andrei Chivulete, după Oţelul – CFR Cluj 2-2. Preşedintele ardelenilor a spus că Andrei Chivulete este un „arbitru slab”. Mai mult, Bala spune că acesta nu se poate impune în faţa jucătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Chivulete a dictat două penalty-uri în Oţelul – CFR Cluj: câte unul pentru fiecare echipă. Oţelul a egalat în minutul 6 al prelungirilor printr-un penalty marcat de Cisotti.

Cristi Balaj l-a desfiinţat pe Andrei Chivulete, după Oţelul – CFR Cluj 2-2

Un arbitru slab. Chiar dacă are acoperire regulamentară la cele două lovituri de pedeapsă. Noi la Craiova am avut la Otele un penalty clar, o neglijență mult mai clară, a fost o piedică din spate, Cojocaru din camera VAR nu se gândește să îl ajute pe arbitrul din teren. Și CCA etapa următoare îl deleagă pe Cojocaru și face ce face la U Craiova – Voluntari. Și în minutul 24 trebuia eliminat. Atacantul prelua mingea pe piept dacă nu era împins pe Bancu. Nu avea pe nimeni pe o rază de 7 metri. Putea să o preia și pe piept și pe stângul și ar fi scăpat singurul cu portarul, iar cele 2 lovituri de pedeapsă sunt hilare. Asta se întâmplă când nu sancționezi arbitrii.

Dacă cineva ar spune ‘A greșit, nu avem alte soluții’. Acceptăm, că se întâmplă. Chiar dacă soluțiile trebuiau să existe că manageriază (n.r. – Vassaras) CCA deja de ani de zile. În curând o să spunem de zeci de ani de zile.
Are un stil (n.r. – Chivulete)…. Păi îl certa pe Bîrligea. Bîrligea era faultat și îl certa că de ce solicită fault. Cu degetul ridicat. În momentul în care un arbitru începe să dea galbene pentru proteste, din acel moment arbitrul are probleme. El nu poate să aibă o prestanță prin care să gestioneze sau să fie deasupra jucătorilor din teren. El are nevoie de cartonașe ca să țină meciul în mână. El nu e în stare. Și poartă ecuson FIFA”, a spus Cristi Balaj pentru fanatik.ro.

Oţelul a deschis scorul prin golul marcat de Alexandru Pop, din lovitură liberă. CFR Cluj a întors scorul prin reuşitele lui Otele şi Tachtsidis. Muhar a comis un fault în careu în prelungiri, iar Cisotti a stabilit scorul final.

Reclamă

La Galaţi, Oţelul a început bine şi a ratat prin Alexandru Pop, însă tot Pop a deschis scorul în minutul 36, dintr-o lovitură liberă perfect executată. Clujenii au egalat în minutul 45, prin Otele, şi au trecut în avantaj din penalty, în minutul 87, atunci când Tachtsidis a transformat lovitura de pedeapsă. În minutul 90+3 gălăţenii au primit şi ei penalty, transformat de Cisotti şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și