Închide meniul

Cristiano Bergodi le-a amintit fanilor de retrogradare după CFR Cluj – Rapid 0-1: „Să rămânem cu picioarele pe pământ!”

Alex Ioniță Publicat: 10 februarie 2024, 23:57

Reclamă
Cristiano Bergodi le-a amintit fanilor de retrogradare după CFR Cluj – Rapid 0-1: „Să rămânem cu picioarele pe pământ!

Cristiano Bergodi le-a amintit fanilor de retrogradare după CFR Cluj - Rapid 0-1

Cristiano Berggodi / Hepta

Cristiano Bergodi le-a amintit fanilor de retrogradare după CFR Cluj – Rapid 0-1. Antrenorul oaspeților a vorbit despre partida din Gruia și a tras primele concluzii

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre CFR Cluj și Rapid s-a încheiat cu victoria giuleștenilor, cu scorul de 1-0. Derby-ul care a contat pentru etapa cu numărul 25 a sezonului de Liga 1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristiano Bergodi le-a amintit fanilor de retrogradare după CFR Cluj – Rapid 0-1

După meciul din Gruia, Cristiano Bergodi a spus că a fost mulțumit de prestația jucătorilor săi. De asemenea, a vorbit și despre lupta pentru titlu și a ținut să le amintească fanilor de un moment la care Rapid a retrogradat în Liga a 2-a.

„A fost cea mai mare victorie! Cu 8 ani în urmă am retrogradat și am pierdut aici cu CFR. Pe atunci nu era multă lume. Băieții au jucat cu o atitudine extraordinară. Pot lupta cu orice echipă! Săpunaru s-a accidentat, dar am avut și alte probleme. Am schimbat toți jucătorii, am epuizat rapid schimbările. Am avut ceva emoții. Am avut și ocazii ofensive. Am lucrat, mi-a plăcut de băieți și de cum au acoperit spațiile.

Trebuie să stăm cu picioarele pe pământ. Dacă noi vom juca cu această ambiție mereu, putem face lucruri frumoase. Am o echipă foarte bună, sunt și jucători care nu joacă. Astăzi a jucat și Braun, a arătat bine. Am o echipă bună, ei sunt principalii actori. Nu era un meci decisiv pentru noi, nu am scos CFR-ul din lupta pentru titlu. Ar fi ceva aiurea să spunem asta, o vrăjeală! Mergem înainte cu un moral extraordinar de bun. Nu este ușor să câștigi aici la CFR”, a spus Cristiano Bergodi, la digisport.ro.

Reclamă

Explicaţiile lui Adi Mutu, după ce a fost învins de Rapid

La finalul partidei, Adi Mutu s-a declarat dezamăgit de prestația jucătorilor săi, care nu au reușit să restabilească egalitatea. CFR Cluj a încasat un gol încă din prima repriză a duelului, prin Damjan Djokovic.

De asemenea, antrenorul a vorbit despre lupta pentru titlu și a spus că echipa sa are, în continuare, șanse la câștigarea campionatului. Adrian Mutu a menționat faptul că reuștia fostului mijlocaș de la FCSB a fost una norocoasă.

A fost un meci echilibrat, chiar dacă aparent am avut o posesie mai bună. Nu am avut o circulație cum aș fi dorit. Poate din cauza terenului, sau poate că nu am fost conectați.

Reclamă 4 / 0/3

Am greșit multe pase. A fost un meci de luptă. Rapid se apără foarte bine, știam lucrul acesta.

În primele două meciuri, ale mele, la CFR, oamenii de pe bancă au adus ceva în plus. În seara asta nu trebuie să găsim vinovați. Știm ce avem de învățat, victoria a venit printr-un gol puțin norocos.

Trebuie să fim mai concreți și în situațiile individuale, ne vom pregăti pentru play-off. Rapid a fost de la început printre favoritele la titlu. Această victorie a lor nu face o mare diferență, dacă FCSB nu se încurcă. Mă gândesc la noi, știm ce avem de făcut. Am stat în jumătatea lor. Trebuie să facem mai mult astăzi.

Megem înainte, e o înfrângere. Nu e un capăt de țară, chiar dacă jucam într-un meci cu o echipă cu care ne luptăm pentru locul 1 sau locul 2. Important este să mergem mai departe.”, a spus Adi Mutu, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin Vezi toate știrile
Citește și