Închide meniul

Cum arată acum clasamentul în play-out! Luptă extrem de încinsă pentru evitarea retrogradării

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 aprilie 2024, 23:47

Cum arată acum clasamentul în play-out! Luptă extrem de încinsă pentru evitarea retrogradării

Cum arată acum clasamentul în play-out! Luptă extrem de încinsă pentru evitarea retrogradării

Mingea Ligii 1 / Profimedia Images

Iată cum arată acum clasamentul în play-out, după meciurile de sâmbătă. FC Voluntari – Oţelul 1-1 şi U Cluj – Petrolul 1-2 s-au jucat sâmbătă în play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipele care au jucat astăzi par ferite de emoţiile pentru salvarea de la retrogradare. FC Voluntari, care a fost egalată în prelungiri de Oţelul, are 21 de puncte.

Cum arată acum clasamentul în play-out! Luptă extrem de încinsă pentru evitarea retrogradării

FC Voluntari are 3 puncte mai mult decât Poli Iaşi, primul loc de baraj. Poli Iaşi joacă duminică, de la ora 18:15, cu Dinamo, în deplasare, într-un meci foarte important pentru evitarea retrogradării.

Iată cum arată acum clasamentul în play-out:

Aşa arată acum clasamentul în play-out
Aşa arată acum clasamentul în play-out

U Cluj – Petrolul 1-2. „Lupii galbeni” au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve!

U Cluj – Petrolul 1-2 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Partida contează pentru etapa cu numărul 4 din playout-ul Ligii 1.

Înainte de partida din această seară, gazdele de la U Cluj erau pe 10 în Liga 1, cu 26 de puncte. De cealaltă parte, „lupii galbeni” erau pe locul al 11-lea, cu 22 de puncte. „Lupii galbeni” s-au apropiat la un singur punct de U Cluj cu această victorie.

Reclamă

U Cluj: Gertmonas – Oancea, Masoero, Thallison, Roger – Rus, Simion, Bic – Roguljic, Nistor – D. Popa
Rezerve: Gorcea, Chinteș, Peteleu, Techereș, Grobry, Fossati, Silaghi, V. Gheorghe, Teșcan, Anselmo
Antrenor Ioan Ovidiu Sabău

Petrolul: Zima – Dumitru, Papp, Garutti, Țicu – Seto, Hanca – Musi, Jair, Grozav – Berisha
Rezerve: Eșanu, Bălbărău, Huja, Meijers, Radu, Diomande, Jyry, Ișfan, Bratu, Răducan, Irobiso
Antrenor Laszlo Balint

„Asta e România!” Dorinel Munteanu s-a certat cu Robert Niță la Voluntari – Oțelul 1-1! Ce i-a fost strigat din tribune

Dorinel Munteanu s-a certat cu Robert Niță la Voluntari – Oțelul 1-1. Antrenorul moldovenilor nu s-a putut abține și a venit cu detalii, la interviul de la finalul partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Munteanu a avut un conflict cu fostul jucător de la Rapid, care se afla în tribune pentru a-l vedea pe fiul său, Andreas, care joacă la FC Voluntari.

În timpul partidei, Robert Niță a comentat o fază din meci, iar Dorinel Munteanu s-a întors imediat către acesta. A urmat un schimb de replici tensionat, iar antrenorul de la Oțelul nu s-a ferit să recunoască acest lucru.

”Robert, care are privilegiul să apară la televizor, comenta nu ştiu ce fază aici. El ar trebui să fie imparţial, dacă tot comentează. Poate să aibă şi doi fii aici, ar fi decent să nu vorbească sau să se agite pe margine.

Asta e România şi ăsta e respectul faţă de colegi, că şi el a jucat fotbal. Chiar dacă are băiatul la Voluntari, îi doresc baftă băiatului”, a spus Dorinel Munteanu, la digisport.ro.

Dorinel Munteanu a răbufnit după Voluntari – Oțelul 1-1

Dorinel Munteanu a răbufnit după Voluntari – Oțelul 1-1. Antrenorul echipei din Moldova a vorbit despre arbitrajul de la această partidă și a transmis un mesaj surprinzător.

În etapa cu numărul 4 din playout, Oțelul a scos un punct important din deplasarea de la Voluntari. Totuși, arbitrii partidei le-au refuzat moldovenilor o lovitură de la 11 metri, lucru care l-a enervat la culme pe Dorinel.

Dorinel Munteanu a spus că rezultatul înregistrat pe terenul de la Voluntari este unul echitabil, având în vedere prestația echipei sale.

Reclamă

De asemenea, acesta a spus că nu mai dorește să comenteze fazele controversate din meciurile echipei sale, având în vedere că este „cel mai suspendat antrenor”.

”Am câștigat un punct mai mult decât meritat. Am făcut o primă repriză foarte slabă, n-am fost agresivi. După pauză, am făcut câteva schimbări și s-a schimbat jocul. Am avut ocazii.

Cred că rezultatul este echitabil, chiar dacă au fost câteva faze controversate, pe care nu vreau să le comentez.

Mă bucur pentru echipă, au înțeles că potențialul fizic este destul pentru ce vrem noi. Am jucat patru sau cinci meciuri în două săptămâni. Avem timp să ne refacem pentru meciul din semifinala Cupei României.

Toți jucătorii care au intrat au dat un plus de rapiditate jocului, au ajutat echipa.

Știi că sunt cel mai suspendat antrenor? Nu vreau să mai comentez, să tragă alții la răspundere. Toată România a văzut arbitrajul, nu mai vreau să comentez arbitrajul”, a mai spus Dorinel Munteanu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” Vezi toate știrile
Citește și