Închide meniul

Cum încearcă Mihai Rotaru să-l redreseze pe Andrei Ivan: „I-am adus aminte de asta! Există şi momente nefaste!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 decembrie 2023, 21:19

Cum încearcă Mihai Rotaru să-l redreseze pe Andrei Ivan: „I-am adus aminte de asta! Există şi momente nefaste!

Cum încearcă Mihai Rotaru să-l redreseze pe Andrei Ivan

Andrei Ivan, în timpul unui meci/ Profimedia

S-a aflat cum încearcă Mihai Rotaru să-l redreseze pe Andrei Ivan. Patronul celor de la Universitatea Craiova a dezvăluit că a purtat o discuţie cu atacantul echipei sale, amintindu-i acestuia de un moment din 2020, atunci când de asemenea nu traversa cea mai bună formă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan a intrat într-un „con de umbră” la Universitatea Craiova, traversând un sezon modest. Acesta a pierdut chiar primul 11 al oltenilor, în ultimele două meciuri din 2023.

Cum încearcă Mihai Rotaru să-l redreseze pe Andrei Ivan

Mihai Rotaru i-a amintit lui Andrei Ivan de momentele din 2020, atunci când atacantul traversa de asemenea o perioadă delicată. La momentul respectiv, atacantul revenea la Universitatea Craiova, după sezonul petrecut în Rusia, la Krasnodar.

De asemenea, patronul Universităţii Craiova a mai declarat că după acel episod, Ivan a devenit unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, fiind de păere că fiecare fotbalist traversează şi momente nefaste.

„Am vorbit cu Ivan înainte să plec. I-am adus aminte un moment din 2020. Atunci era într-o situație delicată din punct de vedere sportiv.

Reclamă

În anii 2021, 2022 a fost printre cei mai buni jucători din România, cu siguranță în top trei, asta înseamnă că se poate.

Anul 2024 poate fi bun sau extraordinar. În viața fiecărui sportiv sunt și momente mai puțin faste”, a declarat Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

Andrei Ivan a bifat 21 de meciuri pentru Universitatea Craiova, în acest sezon. Atacantul de 26 de ani a reuşit să marcheze doar trei goluri, şi să ofere două assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru vrea să aducă încă doi jucători la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru vrea să aducă încă doi jucători la Universitatea Craiova. Patronul formației din Bănie vrea să facă tot posibilul pentru ca echipa sa să prindă un loc pe podiumul Ligii 1, la finalul acestui sezon.

Patronul echipei pregătite de Ivaylo Petev a dezvăluit faptul că dorește să aducă un fundaș central în această pauză de iarnă. Totodată, Mihai Rotaru a spus că va mai aduce încă un jucător, dar nu a oferit detalii despre poziția pe care joacă acesta.

”Acum am închis telefonul, am vorbit cu Ivaylo (n.r.- Petev) despre doi jucători. Fundaș central, unul dintre ei, acolo am avut accidentări, iar pe celălalt nu pot să vi-l spun în momentul acesta, sunt superstițios.

Nu e portar. David (n.r.- Lazar) s-a prezentat foarte bine în meciul de Cupă, Popescu e ok. Avem doi portari valoroși și încă un tânăr foarte bun”, a spus Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și