Închide meniul

Damjan Djokovic nu renunţă la titlu! Ce a spus despre avansul FCSB-ului şi despre lupta din campionat cu fosta sa echipă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 februarie 2024, 18:00

Reclamă
Damjan Djokovic nu renunţă la titlu! Ce a spus despre avansul FCSB-ului şi despre lupta din campionat cu fosta sa echipă

Damjan Djokovic nu renunţă la titlu! Ce a spus despre avansul FCSB-ului

Damjan Djokovic, la finalul meciului Rapid - FCU Craiova / Profimedia Images

Damjan Djokovic nu renunţă la titlu! Fotbalistul Rapidului a subliniat astăzi că titlul nu e câştigat până nu se ridică trofeul. Djokovic a spus, totuşi, că FCSB are un avans mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul croat a precizat, în conferinţa de presă de astăzi, că nu e mulţumit de jocul pe care l-a prestat până acum pentru Rapid.

Damjan Djokovic nu renunţă la titlu! Ce a spus despre avansul FCSB-ului şi despre lupta din campionat cu fosta sa echipă

FCSB are 11 puncte în faţă, e un avans mare. Dar titlul nu e dat până nu se ridică trofeul. Pe scurt, e o luptă grea. Dar clubul Rapid are un spirit care poate să fie un mare plus. Depinde însă ce facem noi, ca jucători, pe teren. Trebuie să avem un joc mai consistent, mai dinamic. Mâine întâlnim un adversar care a avut rezultate foarte bune în deplasare. Oţelul e o echipă compactă, care aleargă mult, cu un joc direct pe poartă, un adversar dificil”, a declarat Djokovic, potrivit agerpres.ro.

Mijlocaşul croat nu este mulţumit de jocul său în primele două partide oficiale la Rapid. El a precizat că unul dintre motive este că nu a evoluat prea mult înainte de pauza competiţională.

La ce pretenţii are clubul nu poţi să spui că ai linişte. Aici trebuie să ai o presiune pozitivă, ambiţie. Încet-încet mă adaptez la Rapid. Ar fi frumos să fiu campion cu Rapid, dar e un drum lung. Nu sunt mulţumit de prestaţiile mele în aceste prime partide. Ştiu că se poate mai bine. Însă vin după nişte luni în care nu am jucat şi mi-am ieşit din ritm. În plus, am ajuns destul de târziu în cantonament, deci sunt lucruri care se adună. E nevoie de timp, pentru că de exemplu în prima partidă am fost cinci jucători noi pe teren”, a precizat Djokovic.

Reclamă

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte formaţia Oţelul Galaţi, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Stadionul Giuleşti, într-o partidă contând pentru etapa a 24-a a Ligii 1.

Noi critici pentru Damjan Djokovic, jucătorul transferat de Rapid de la FCSB: „Îi dau nota 5 cu indulgenţă”

Noi critici pentru Damjan Djokovic, jucătorul transferat de Rapid de la FCSB. Mijlocaşul giuleştenilor a evoluat în al doilea său meci oficial pentru Rapid şi nu a rupt nici acum gura târgului.

Ovidiu Herea, fost jucător al Rapidului, a subliniat că se aşteaptă mai mult de la Damjan Djokovic. Croatul are 4 titluri de campion al României cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Rapidiştii au pierdut mijlocul terenului. Nu au fost primii la minge. De la Djokovic se aşteaptă multe. Lui Djokovic îi dau nota 5 cu indulgenţă aşa, să zic. Să nu fiu rău. O notă de 5 pentru că Rapidul a câştigat.

Hassani? La fel, tot 5. În afară de şutul din prima repriză a contribuit la primul gol. Eu nu văd sa aibă calităţi de un jucător de bandă. Nu e peste Funsho! Hassani nu cred că ar putea să îl scoată pe Funsho din primul 11.

Burmaz are o calitate foarte importantă, ajunge în punctul de a finaliza cu lejeritate. Şi meciul trecut la fel. Mi se pare un jucător bun. La următorul meci, Cristiano Bergodi cred că e nevoit să inceapă cu el”, a declarat Ovidiu Herea pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și