Închide meniul

Dani Coman, discurs dur împotriva celor de la Petrolul, după accidentarea lui Dragoş Iancu: „Ce e cu şantajul ăsta?”

Alex Masgras Publicat: 10 octombrie 2023, 18:29

Reclamă
Dani Coman, discurs dur împotriva celor de la Petrolul, după accidentarea lui Dragoş Iancu: „Ce e cu şantajul ăsta?

Dani Coman, discurs dur împotriva celor de la Petrolul

Dragoş Iancu şi Valentin Ţicu / fcpetrolul.ro

Dani Coman a avut un discurs dur împotriva celor de la Petrolul, după accidentarea lui Dragoş Iancu. Preşedintele celor de la FC Hermannstadt a acuzat modul în care ploieşteni au încercat să evite o suspendare drastică pentru Valentin Ţicu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În debutul meciului dintre Petrolul Ploieşti şi FC Hermannstadt, Dragoş Iancu a suferit o accidentare horror, după un fault comis de Valentin Ţicu.

Dani Coman, discurs dur împotriva celor de la Petrolul

Iancu a fost operat, iar acum urmează o perioadă de recuperare pentru fotbalistul de 21 de ani. Sibienii au plătit operaţia şi spitalizarea lui Iancu şi se vor ocupa şi de recuperarea acestuia.

Dani Coman, preşedintele celor de la Hermannstadt, i-a acuzat pe cei de la Petrolul Ploieşti că au încercat să obţină o foaie pentru Valentin Ţicu pentru a scăpa de suspendare, în schimbul a 1.000 de euro pe lună:

„Referitor la ceea ce s-a întâmplat cu Petrolul. Dacă erau corecți, eu n-am nimic cu Țicu am și declarat că nu a fost intenționat. L-am văzut în vestiar era distrus, dar trebuie să înțelegem că sunt anumite faulturi care pot distruge cariera și viața celorlalți. Pentru ce? Pentru un fault?

Reclamă

Ei dacă erau un club corect care se respectă veneau și spuneau: ‘Cât costă operația? 5.000 de euro? Plătim noi operația’. Nu să iasă prin ziare și să spună că Hermannstadt a trimis foaie la comisii.

Nu a trimis Hermannstadt și nici nu a promis sau a spus că vor trimite foaie la comisii. Dacă vor să influențeze comisia, să o facă pentru că-i duce capul, nu cu mizerii de spatele blocului. Noi le-am depășit pe astea de mult.

Din punctul meu de vedere, a fost o presiune și o mizerie pe care au scos-o ei prin presă. În ultima zi înainte de comisie, s-a dus Țicu la Dragoș la spital să-i spună că îi dă 1.000 de euro pe lună, dar că-i trebuie o foaie să nu-l suspende. Păi ce înseamnă șantajul ăsta? Dacă vrei să ajuți un jucător, tu Țicu sau clubul Petrolul, te duci și spui: ‘îți dau 1.000 de euro. Nu mă interesează că-mi dă 10 etape, că-mi dă 40 etape’.

Reclamă 4 / 0/3

Îți dau că așa consider eu, că așa e omenește, nu? Putem să-i dăm și noi 1.000 de euro, chiar mai mult. Nu suntem cei mai bogați, dar nici nu ne vindem la primul colț de stradă. Lumea trebuie să înțeleagă. Dacă vrei să ajuți un om, îl ajuți fără să-l șantajezi, fără să-i ceri ceva la schimb”, a declarat Dani Coman, potrivit fanatik.ro.

Dragoş Iancu a fost sunat de Cristi Chivu, după ce a suferit o accidentare groaznică în partida cu Petrolul

Dragoş Iancu a fost încurajat de tot fotbalul românesc, după ce Valentin Ţicu i-a provocat o accindentare groaznică. Printre cei care l-au sunat a fost şi Cristi Chivu, fostul căpitan al naţionalei României.

„Domnul Cristi Chivu m-a sunat să mă încurajeze şi să mă motiveze. Să nu stau să îmi plâng de milă şi să merg înainte. Toate se repară„, a spus Dragoş Iancu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Dragoş Iancu şi-a sărbătorit ziua de naştere chiar pe patul de spital. Acesta a fost sunat inclusiv de Valentin Ţicu, cel care l-a accidentat. Ţicu chiar l-a vizitat la spital pe Iancu.

„Am vorbit cu el şi azi. Vorbim zilnic. Nu pot să spun că am pică pe el, eu l-am iertat. N-a fost nimic intenţionat„, a mai spus Iancu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și