Închide meniul

„Declaraţii tâmpite!” Adrian Mititelu Jr a făcut praf un jucător de la FCU Craiova: „Tulburări de personalitate şi frustrări”

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2024, 19:21 / Actualizat: 4 aprilie 2024, 18:06

Reclamă
„Declaraţii tâmpite! Adrian Mititelu Jr a făcut praf un jucător de la FCU Craiova: „Tulburări de personalitate şi frustrări

Adrian Mitelu Jr a făcut praf un jucător de la FCU Craiova

Adrian Mititelu Jr., în timpul unui meci / Hepta

Adrian Mititelu Jr a făcut praf un jucător de la FCU Craiova, după eşecul cu Oţelul, scor 1-2, din etapa a 2-a a play-out-ului Ligii 1. Fiul patronului grupării din Bănie a răbufnit când a auzit ce a declarat Robert Popa la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul lui FCU Craiova şi-a atacat coechipierii şi i-a acuzat că sunt individualişti. Mititelu Jr a reacţionat imediat şi l-a „pus la zid” pe titularul lui Nicolo Napoli.

Adrian Mititelu Jr a făcut praf un jucător de la FCU Craiova

„Prinţişorul Craiovei” s-a năpustit asupra lui Robert Popa şi i-a reproşat că a oferit detalii din vestiar.

Nu ştiu ce a spus Popa. Faptul că nu mai este unitate a spus-o chiar Popa prin ce a declarat el. Faptul că vorbeşti de alţi colegi înseamnă că nu mai e unitate. Bine, Popa este un obişnuit al acestor declaraţii tâmpite. Popa care susţinea că l-am scos din echipă eu… eu am fost primul care a postat chiar pe Facebook, disperat să intre Popa în poartă.

Acum un an şi jumătate a spus că am vrut să îl bat. Are nişte tulburări de personalitate câteodată Popa, dar este un talent imens şi care astăzi a apărat foarte bine. Are aceste scăpări la interviuri, probabil şi din frustrare, şi datorită vârstei… a fost de mic la loturile naţionale şi poate spera şi el că, dacă echipa ar fi evoluat altfel şi evoluţiile lui erau altele.

Reclamă

Semnalul de alarmă se ridică în vestiar, nu la interviuri. Semnalul de alarmă pot să îl ridic eu, poate să îl ridice antrenorul, nu să îl ridice un jucător„, a declarat Adrian Mititelu Jr la conferinţa de presă.

Fiul lui Adrian Mititelu ştie care este principala problemă de la echipă.

Unii jucători nu se antrenează cum trebuie, asta este problema. Nu este nici vina patronului, nici a antrenorului. Pentru că efectiv înşeală fizicul, pe româneşte… fură! De asta echipa este pe locul pe care se află, pentru că jucătorii nu mai dau randamentul… nu se antrenează 100%.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă vă dau nişte nume, o să rămâneţi mască. Poate sunt cei mai importanţi jucători din echipă. Este vizibil! Singura explicaţie… de ce Chiţu, care a dat 10 goluri în prima jumătate de campionat, nu mai înscrie? De ce decât Bauza joacă fotbal pe teren? Lipsă de antrenament şi lipsa lor de motivaţie!

Măsurile vor fi confidenţiale, nu poţi să iei măsuri, pentru că ai un contract cu jucătorii. Nu poţi să modifici un contract pe timpul derulării lui„, a mai spus oficialul lui FC U Craiova.

Robert Popa, atac la coechipieri după o nouă înfrângere a lui FCU Craiova

Popa a vorbit şi despre şedinţa de aproape o oră ţinută, în vestiar, chiar de Adrian Mititelu şi de Adrian Mititelu Jr.

Era normală această ședință pentru că… Nu prea vreau să comentez, sunt fără cuvinte, chiar dacă de obicei am cuvintele la mine. Poate ne-a lipsit dăruința, atitudinea. În primele 5 minute, Oțelul a avut 3-4 ocazii de gol. Mi se pare incredibil.

Sunt afectat pentru că suntem unde suntem. În 2024 avem o singură victorie, un egal, în rest numai înfrângeri. Suntem destul de rău. Cred că asta e problema, suntem individualiști, nu jucăm pentru echipă, probabil sunt și alte interese la mijloc și nu mai avem un numitor comun.

Se gândesc să plece (n.r.- alți jucători), li se termină contractele… Vorbesc de unitate pe teren… Poate e și din cauza nereușitelor, e frica de a greși, sunt mai multe lucruri, nu doar că nu suntem o echipă. Așa văd eu lucrurile. Victoriile aduc victorii. Trebuie să câștigăm în Cupă”, a spus Robert Popa pentru digisport.ro.

FCU Craiova este pe locul 14 în play-out. Poate fi depăşită de Dinamo şi să fie trimisă pe loc retrogradabil direct.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și