Închide meniul

Dennis Politic, mesaj pentru fanii lui Dinamo după prelungirea contractului! Ce le-a promis suporterilor

Alex Ioniță Publicat: 12 iunie 2024, 16:55

Reclamă
Dennis Politic, mesaj pentru fanii lui Dinamo după prelungirea contractului! Ce le-a promis suporterilor

Dennis Politic, mesaj pentru fanii lui Dinamo după prelungirea contractului!

Dennis Politic / Hepta

Dennis Politic a avut un mesaj pentru fanii lui Dinamo după prelungirea contractului! Atacantul echipei antrenate de Zeljko Kopic a venit cu o promisiune, după un final de sezon care le-a dat mari emoții suporterilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo s-a salvat de la o nouă retrogradare în Liga a 2-a la capătul sezonului care tocmai s-a încheiat. Acum, la formația alb-roșie a început o adevărată „revoluție”.

Dennis Politic, mesaj pentru fanii lui Dinamo după prelungirea contractului!

Politic este însă considerat un jucător deosebit de important de oamenii din conducere, care i-au propus prelungirea contractului. Înțelegerea a fost acceptată rapid de atacant.

După semnarea noului contract, Dennis Politic a transmis un mesaj și pentru fanii echipei. Acesta le-a promis susținătorilor că nu se va mai pune problema ca Dinamo să se lupte pentru evitarea retrogradării, în stagiunea viitoare.

”Sunt foarte fericit după această decizie pe care am luat-o. M-am simțit foarte bine la Dinamo și este cea mai bună hotărâre pe care puteam să o iau în acest moment.

Reclamă
Reclamă 4

Nu mai contează ce oferte am avut în această perioadă. Eu am ales Dinamo și promit că o să dau tot ce am mai bun în viitorul sezon.

Le transmit fanilor faptul că nu se mai pune problema să ne batem pentru evitarea retrogradării.”, a spus Dennis Politic, citat de prosport.ro.

Dennis Politic şi-a prelungit contractul cu Dinamo

Oficialii lui Dinamo l-au convins pe Dennis Politic să continue în Ştefan cel Mare, oferindu-i un nou contract acestuia. Mijlocaşul care a trecut şi prin academia lui Manchester United va juca în tricoul alb-roşu până în 2027.

Reclamă

„CONTRACT PÂNĂ ÎN 2027

Dinamo 1948 București și mijlocașul ofensiv Dennis Politic au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului până la 30 iunie 2027, a anunțat administratorul special Andrei Nicolescu.

Cel mai bun jucător al sezonului trecut, 36 de meciuri, 8 goluri și două pase decisive pentru Dinamo în SuperLigă și în Cupa României, Dennis Politic a făcut primii pași în fotbal la FC Brașov și a terminat junioratul la Academia lui Manchester United.

Dincolo de cifre, Dennis Politic s-a format în Anglia, în țara unde fotbalul este religie.

Port Vale (45/12), Bolton (30/5), Salford (11/2) și Cremonese (3/-) sunt cluburile la care a jucat Dennis Politic în carieră, în paranteză fiind numărul de meciuri și goluri pentru fiecare echipă”, a transmis Dinamo, pe contul oficial de Facebook.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:50

David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 100 metri liber, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

10:11

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog în direct despre transferul unui „tricolor”! Jucătorul care l-a fascinat pe patronul FCSB

10:08

„Generaţia de Aur”, uimită de jocul uriaş prestat de România în victoria cu Ucraina, de la EURO 2024: „Jos pălăria în fața lor”

9:41

Borna uriaşă atinsă de Dennis Man, în victoria României cu Ucraina! Primul român care reuşeşte asta, după Gică Hagi

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și