Închide meniul

„Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu

Publicat: 20 aprilie 2024, 19:53

Reclamă
„Dezminţi că ai fost capul răutăţilor? Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu

Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu şi Vlad Achim / Colaj Profimediaimages

A apărut reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile pe care i le-a adus Adrian Mititelu. Mijlocaşul în vârstă de 35 de ani a fost făcut praf de patron la începutul lunii. Mititelu l-a lăsat chiar şi fără banderolă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Achim a fost rezervă în meciul FCU Craiova – Dinamo, scor 1-1, din etapa a 5-a a play-out-ului. A intrat după pauză în locul lui Albu şi şi-a ajutat echipa să smulgă un punct, în minutul 90.

Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu

La finalul partidei care a avut o miză uriaşă în lupta pentru salvarea de la retrogradare, Achim a apărut în faţa jurnaliştilor.

Un punct care ne ţine încă în cursa pentru salvare. Am luat gol şi apoi a trebuit să alergăm pentru egalare. Ei au început să se închidă mult mai bine, să fragmenteze jocul. Am sperat până în ultimul minut şi am înscris golul extraordinar pentru noi.

Pozitiv. E situaţia asta… sincer, trebuie să fim uniţi, atât noi cât şi suporterii şi să salvăm echipa.

Reclamă

Probleme? Ce probleme? Au fost acele discuţii, eu ştiu cine sunt. Am jucat atât timp, sunt la dispoziţia clubului, vom vedea ce se va întâmpla. Am şi probleme fizice, am o accidentare care durează de ceva timp. Am revenit pentru a fi alături de club şi a duce lupta până la capăt.

(Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?) Nu vreau să comentez, nu vreau să vorbesc în faţa presei nimic. Eu mă cunosc, ştiu cine sunt. Eu ştiu ce se întâmplă„, a declarat Vlad Achim la digisport.ro.

Adrian Mititelu: „Achim e liderul nemulțumiților!”

Adrian Mititelu a răbufnit la adresa lui Vlad Achim după eşecul suferit acasă, cu Oţelul.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii au fost nemulțumiți că antrenamentele lui Vasilică sunt prea dure. Achim e liderul nemulțumiților. El a creat această stare în echipă. El m-a convins că are dreptate. Nu mai are banderola pe mână de astăzi.

El nu era mulțumit de nimic. Un jucător foarte bun a reușit să mă convingă să fac cum vrea el. Eu sper ca haosul să se fi terminat, și de miercuri să fie echipa de anul trecut. A intervenit capacitatea mea de mobilizare.

Poate unora le convine să retrogradăm, pentru că astfel i-am lăsa liberi la vară. Dar eu le garantez că vor juca și în Liga 2 aici, pentru că am puterea financiară să le plătesc aceleași salarii și în Liga 2„, spunea Adrian Mititelu.

Iată cum arată clasamentul din playout, după FCU Craiova – Dinamo 1-1:

7. Hermannstadt – 28 puncte
8. Oțelul – 27 puncte
9. UTA – 27 puncte
10. U Cluj – 26 puncte
11. Petrolul – 25 puncte
12. FC Voluntari – 21 puncte
13. Poli Iași – 21 puncte
14. Dinamo – 20 puncte
15. FC Botoșani – 18 puncte
16. FCU Craiova – 18 puncte

FCU Craiova – Dinamo 1-1

Echipa Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu gruparea FCU Craiova, într-un meci din etapa a 5-a a play-out-ului Superligii.

Într-o primă repriză în care oltenii şi dinamoviştii şi-au împărţit ocaziile, ratând prin Baeten, gazdele, şi prin Patriche şi Borduşanu, oaspeţii, golul a picat în minutul 43. Goncalo Gregorio i-a pasat lui Milanov şi acesta a şutat din careu înscriind şi deschizând scorul pentru Dinamo. Gazdele au alergat după egalare şi Golubovic a respins şutul lui Padula, din minutul 53, însă tot bucureştenii au fost mai periculoşi pe final de meci. Scorul final a fost însă 1-1 după ce oltenii au reuşit să egaleze în minutul 90. Blănuţă a înscris cu o lovitură de cap la centrarea lui Baeten şi Dinamo e pe locul 8 în play-out, cu 20 de puncte, iar FCU Craiova este ultima, a 10-a, cu 18 puncte.

Reclamă

FCU CRAIOVA: Gurău – Compagnucci (R. Negru 46), Lacroix, Lekiatas, Padula – D. Albu (V. Achim 46), V. Pop (Bahassa 70) – Sidibe (Dragu 83), Baeten, Jibril (Bauza 46) – Blănuţă. ANTRENOR: Eugen Trică

DINAMO: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – De Moura, Milanov (D. Iglesias 78), Gnahore, Pavicic (N. Roşu 78), Borduşanu (Amzăr 66) – Hakim Abdallah (Selmani 67), Goncalo Gregorio (Politic 54). ANTRENOR: Zeljko Kopic

Cartonaşe galbene: Lekiatas 71 / Borduşanu 61

Arbitri: Adrian Cojocaru – Alexandru Cerei, Alexandru Vodă – Valentin Porumbel

Arbitri VAR: Cătălin Popa – Romică Bîrdeş

Observator: Adrian Comănescu

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și