Închide meniul
Foto

Doliu în Oltenia! A murit un nume mare, care a cucerit titlul şi Cupa României în acelaşi an alături de Universitatea Craiova!

Bogdan Stănescu Publicat: 1 ianuarie 2024, 14:34

Reclamă
Doliu în Oltenia! A murit un nume mare, care a cucerit titlul şi Cupa României în acelaşi an alături de Universitatea Craiova!

Doliu în Oltenia! A murit un nume mare, care a cucerit titlul şi Cupa României

Jean Niţulescu / Facebook Universitatea Craiova

Doliu în Oltenia! A murit, la 72 de ani, Jean Niţulescu, fostul conducător al Universităţii Craiova. Cu el vicepreşedinte, Universitatea Craiova a cucerit eventul în sezonul 1990-1991.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ambele echipe ale Craiovei au postat, pe conturile de Facebook, mesaje de regret pentru trecerea în nefiinţă a lui Jean Niţulescu.

Doliu în Oltenia! A murit Jean Niţulescu, ce a cucerit titlul şi Cupa României în acelaşi an alături de Universitatea Craiova!

Veste tristă în prima zi a anului. Ne-a părăsit Jean Nițulescu, fost conducător al Universității Craiova. Jean Nițulescu a fost campion cu Știința în sezonul 1990-1991, aflat în stafful clubului la momentul respectiv”, a scris Universitatea Craiova pe contul de Facebook.
Cu părere de rău, astăzi a plecat dintre noi Jean Nițulescu. Ca vicepreședinte, el a contribuit la câștigarea ultimului event pentru FC Universitatea Craiova, în anul 1991, urmând ca în anii 1998-2000, Jean Nițulescu să reprezinte clubul din postura de președinte. Odihnească-se în pace și condoleanțe familiei!”, a scris, pe Facebook, şi clubul FCU Craiova, patronat de Adrian Mititelu.

Jean Niţulescu va fi înmormântat pe 3 ianuarie

Înmormântarea lui Jean Niţulescu va avea loc peste două zile la Caracal, potrivit prosport.ro. Cea mai mare performanţă a lui Jean Niţulescu este cucerirea eventului cu Universitatea Craiova, din postura de vicepreşedinte al clubului. Echipa era antrenată atunci de Sorin Cârţu. Ion Oblemenco, o altă legendă a Craiovei, era director tehnic, în timp ce preşedinte era Marcel Popescu.  Vicepreşedinţii echipei erau Petre Deselnicu şi Jean Niţulescu.
Potrivit sursei citate, Jean Niţulescu a rezolvat în perioada 1990-2000 mai multe transferuri ale Universităţii Craiova, printre care şi aducerea lui Gică Craioveanu de la Severin. Totodată, de numele lui Jean Niţulescu se leagă şi ascensiunea lui Mirel Rădoi în fotbal. Niţulescu a condus şi alte echipe în afară de Universitatea Craiova, fiind preşedinte la Extensiv Craiova, FC Caracal şi ALRO Slatina.

Mihai Rotaru vrea să aducă încă doi jucători la Universitatea Craiova după aducerea lui Pyry Soiri

Mihai Rotaru vrea să aducă încă doi jucători la Universitatea Craiova. Patronul formației din Bănie vrea să facă tot posibilul pentru ca echipa sa să prindă un loc pe podiumul Ligii 1, la finalul acestui sezon.

Reclamă

La finalul lui 2023, Universitatea Craiova se află pe locul al 3-lea în prima ligă, cu 34 de puncte obținute după cele 21 de meciuri jucate. De la startul noului sezon, oltenii au înregistrat 9 victorii, 7 rezultate de egalitate și 5 înfrângeri.

Patronul echipei pregătite de Ivaylo Petev a dezvăluit faptul că dorește să aducă un fundaș central în această pauză de iarnă. Totodată, Mihai Rotaru a spus că va mai aduce încă un jucător, dar nu a oferit detalii despre poziția pe care joacă acesta.

”Acum am închis telefonul, am vorbit cu Ivaylo (n.r.- Petev) despre doi jucători. Fundaș central, unul dintre ei, acolo am avut accidentări, iar pe celălalt nu pot să vi-l spun în momentul acesta, sunt superstițios.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e portar. David (n.r.- Lazar) s-a prezentat foarte bine în meciul de Cupă, Popescu e ok. Avem doi portari valoroși și încă un tânăr foarte bun”, a spus Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

Oltenii au dat deja o lovitură pe piața transferurilor. Este vorba despre Pyry Soiri, un fundaș din Finlanda care a fost deja prezentat oficial de echipa lui Mihai Rotaru. Acesta a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate cu Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out Vezi toate știrile
Citește și