Închide meniul

Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare”

Bogdan Stănescu Publicat: 25 aprilie 2024, 19:27

Reclamă
Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare

Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci la Oţelul/ Profimedia Images

Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA. UTA – Oţelul s-a terminat 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul gălăţenilor a subliniat că jucătorii săi nu au fost concentraţi. Oţelul a suferit prima înfrângere în play-out. În urma acestui meci, UTA a trecut pe primul loc în play-out, cu 31 de puncte, în timp ce Oţelul se află pe 2, cu 30 de puncte.

Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare”

”Îmi este greu să cred că am pierdut acest joc pentru că l-am controlat. Am făcut o repriză foarte bună, dar nu am reușit să marcăm.  Știam că adversarul este foarte periculos pe contraatac, speculează orice greșeală. La primul gol a fost o greșeală de curtea școlii, jucătorii nu au fost concentrați, greșeli de curtea școlii. Sigur, cu aceste greșeli am avantajat echipa gazdă care se bucură acum de cele trei puncte. 

Dezamăgirea e mare pentru că am făcut o partidă bună. Am luat goluri pe greșeli personale și pe pierderea balonului foarte ușor. 

Rămân 3 meciuri și finala Cupei României, asta ne rămâne. Vedem ce vom face”, a declarat Dorinel Munteanu pentru digisport.ro după UTA – Oţelul 3-1.

Reclamă

UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu

Meciul UTA – Oţelul 3-1, din etapa a şasea a play-out-ului Ligii 1, a fost în format LIVE SCORE, pe AS.ro.

Echipa lui Mircea Rednic a făcut spectacol în a doua repriză, atunci când a marcat prin Omondi, Luckassen și Pop. Singurul gol al celor de la Oțelul a fost semnat de Cisotti. După acest rezultat, UTA a urcat pe primul loc în playout, cu 31 de puncte. De cealaltă parte, Oțelul e pe locul 2, cu 30 de puncte. De asemenea, cele două echipe s-au salvat matematic de la retrogradare.

UTA: Kucker – Căpușă, Stolnik, Conte, D. Rodrigues – Micovshi, C. Mihai, Machado – Omondi, Tudorie, Ezekiel
Rezerve: Fl. Iacob, Trif, Stahl, A. David, Iurasciuc, Vulturar, Luckassen, Lawrence, Lopez
Antrenor: Mircea Rednic

Reclamă 4 / 0/3

Oțelul: Pap – Adăscăliței, Yabre, Cisse, Gomes – Cisotti, Zivulic, Teles – Tănasă – Al. Pop, Malle
Rezerve: R. Stoian, Rusevic, Jardan, I. Neagu, Bodișteanu, Lameira, Bordun, Zhelev, Farcaș, Panait, Rus, Gaitan
Antrenor: Dorinel Munteanu

Oțelul Galați va avea un nou stadion!

Primarul oraşului Galaţi, Ionuţ Pecheanu, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, începerea studiului de fezabilitatea în vederea construirii unui stadion de 25-30.000 de locuri, pe baza arenei Dunărea.

„Pentru că toate lucrurile frumoase te obligă la ceva, sunt în postura de a vă anunţa că dăm drumul la studiul de fezabilitate pentru viitorul stadion de aici de la Galaţi, care urmează a fi construit pe baza stadionului Dunărea. Vom vedea dacă vom putea obţine ceva din această jumătate de stadion pe care deja o avem construită, pentru că toate stadioanele moderne au alte utilităţi. Va fi un stadion de 25.000, maximum 30.000 de locuri.

E un proiect care probabil va avea nevoie de şase luni de zile pentru a avea proiectul de fezabilitate din calculele noastre. Se va ridica la suma de 100 de milioane de euro.

Banii vor veni probabil în cea mai mare parte de la Compania Naţională de Investiţii şi de la bugetul local. Mai avem de trecut un singur hop, ne dorim ca săptămâna viitoare să avem şi Hotărârea de Guvern pentru ca mai apoi să înceapă licitaţia. Suntem singura echipă din Moldova care a reuşit să câştige campionatul (de fotbal) şi cred că Moldova, nu doar Galaţiul, are nevoie de o astfel de construcţie”, a declarat Pecheanu, potrivit agerpres.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și