Închide meniul

Dumitru Dragomir îi spulberă visul lui Gigi Becali: „FCSB nu va avea nicio șansă la titlu!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 26 decembrie 2022, 12:21

Dumitru Dragomir îi spulberă visul lui Gigi Becali: FCSB nu va avea nicio șansă la titlu!”

Dumitru Dragomir îi spulberă visul lui Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Dumitru Dragomir îi spulberă visul lui Gigi Becali! Fostul șef LPF nu crede că FCSB poate câștiga titlul de campioană, în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, clasamentul Ligii 1 este condus de Farul Constanța, care a adunat 45 de puncte după 21 de meciuri jucate.

Dumitru Dragomir îi spulberă visul lui Gigi Becali

„Oracolul din Bălcești” susține că FCSB și Farul Constanța nu au nicio șansă la titlul de campioană, în actualul sezon. Acesta o dă favorită pe campioana en-titre CFR Cluj.

„Bravo lui Gică Hagi. A făcut și face minuni cu copiii ăia ai lui la Farul. Nimeni nu are curajul lui. A băgat pe teren și copii de 15 ani, iar acum tot el a terminat anul pe primul loc în clasament.

Însă, după părerea mea Farul nu o să câștige campionatul. Și știți de ce? Nu joacă Gică Hagi. Dacă Farul îl avea pe teren pe Gică Hagi, atunci puteam să pun pariu că echipa asta a lui Gică era campioană încă din iarnă.

Reclamă

Dar așa, tot CFR o să câștige campionatul. Echipa este mult mai omogenă și are foarte mulți jucători cu experiență. În plus, dar nu în ultimul rând, CFR Cluj îl are antrenor pe Dan Petrescu.

Eu îl consider cel mai bun antrenor din România. Omul ne arată trofeele câștigate de el și are dreptate. E bun.

Nici FCSB nu va avea nicio șansă la titlu. Mihai Pintilii este încă la început de drum și nu pare că e capabil să câștige meciurile importante împotriva lui Dan Petrescu”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Farul Constanța pregătește transferuri de titlu

Recent, Ciprian Marica, acționar la Farul Constanța, a anunțat că formația de la malul mării pregătește mai multe transferuri, în această iarnă, pentru a se lupta la titlu.

„Da, e adevărat (n.r. faptul că Farul va face transferuri în iarnă). Aşa cum ne-am obişnuit suporterii, oamenii au pretenţii. Ne dorim să fim cei mai buni. Suntem pe primul loc şi sperăm că această pauză ne prinde pe primul loc, dar depinde de ceea ce face CFR.

Ne punem mari speranţe în pauza această, să putem să completăm lotul, să vedem cum putem să ne întărim. Vrem să ne batem la câştigarea campionatului şi nu ne ferim să o spunem”, a declarat Ciprian Marica, la Pro Arena.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și