Închide meniul

E oficial: Ovidiu Perianu va juca la U Cluj! FCSB l-a împrumutat pentru un sezon

Bogdan Stănescu Publicat: 13 iunie 2023, 16:37

Reclamă
E oficial: Ovidiu Perianu va juca la U Cluj! FCSB l-a împrumutat pentru un sezon

E oficial: Ovidiu Perianu va juca la U Cluj!

Ovidiu Perianu, într-un meci jucat pentru FCSB / Profimedia Images

Ovidiu Perianu va juca la U Cluj în sezonul următor. Mijlocaşul de 21 de ani a fost împrumutat pentru un sezon la echipa antrenată de Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea l-a pregătit sezonul trecut pe Ovidiu Perianu la Chindia. Echipa din Târgovişte a retrogradat. Acum fostul antrenor al FCSB-ului îl va antrena la U Cluj pe Perianu.

E oficial: Ovidiu Perianu va juca la U Cluj!

FC Universitatea Cluj l-a transferat pe mijlocașul defensiv Ovidiu Perianu (21 de ani), care vine sub formă de împrumut de la FCSB și va reprezenta o nouă opțiune pentru postul de jucător Under 21”, a fost mesajul publicat de U Cluj pe Facebook.

În afară de partea a doua a sezonului trecut, atunci când l-a antrenat la Chindia, Toni Petrea l-a pregătit pe Ovidiu Perianu şi la FCSB.

Ovidiu Perianu este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 300.000 de euro. Cea mai ridicată cotă a mijlocaşului cu profil defensiv, care poate juca şi fundaş stânga, a fost de 500.000 de euro.

Reclamă

Stjepan Radeljic e fundaşul pe care îl vrea Gigi Becali, la FCSB! „Eu bag bani”

Stjepan Radeljic (25 de ani) e fundaşul pe care îl vrea Gigi Becali, la FCSB. Jucătorul lui Sheriff Tiraspol are însă o ofertă şi de la Dinamo Zagreb şi pare tentat să o accepte.

Fundaşul de 2.01 metri a ajuns prima variantă pentru Gigi Becali, susţine fanatik.ro, după ce Vlad Chiricheş a întârziat cu răspunsul, iar situaţia lui Andre Duarte a rămas una incertă.

Eu bag bani. Azi sau mâine aduc un fundaș central pe care dau bani. E din străinătate, nu din România. Nu spun mai multe”, a spus, marţi, Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Stjepan Radeljic e un jucător cu 12 apariţii în tricoul Bosniei U21. Acesta a jucat în Champions League cu moldovenii de la Sheriff. În acest sezon a evoluat în 16 meciuri din cupele europene şi a impresionat.

Radeljic are o cotă de piaţă de 750.000 de euro şi are calităţile fizice dorite de latifundiarul din Pipera. FCSB are nevoie de cel puţin un fundaş central. Asta după ce echipa lui Gigi Becali s-a despărţit de Joonas Tamm şi de Iulian Cristea.

Gigi Becali, aproape de încă două transferuri la FCSB

Gigi Becali e aproape de încă două transferuri spectaculoase la FCSB. După ce s-a înţeles cu Alexandru Băluţă, finanţatorul anunţă că Damjan Djokovic şi Vlad Chiricheş sunt şi ei la un pas de gruparea vicecampioană.

Becali se ţine de cuvânt după ce a anunţat că va face transferuri pentru a lua primul titlu cu FCSB, după o pauză de 9 ani. Gigi e sigur că jucătorii pe care îi va aduce în această vară vor fi titulari de drept la echipa lui Charalambous şi Pintilii.

Nu știu nimic. Eu nu mai iau jucători la întâmplare. Am zis ca măcar până pleacă echipa să avem 3-4-5 jucători. Atâția vreau să iau, dar nu mai iau la întâmplare. Vreau să iau jucători care sunt sigur că joacă. Așteptăm.

Lui Djokovic i-am făcut o ofertă. Așteptăm răspuns! La Băluță, Chiricheș așteptăm răspuns. Ei cred că așteaptă ceva mai bun și dacă nu cade ceva mai bun vin la FCSB. Mă refer la Chiricheș și Djokovic”, a spus Becali.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și