Închide meniul

Elvir Koljic, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „Îmi pare rău de suporterii noştri, a fost o atmosferă extraordinară”. Ce a spus despre penalty-ul ratat de Andrei Ivan

Bogdan Stănescu Publicat: 30 aprilie 2023, 23:59

Reclamă
Elvir Koljic, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: Îmi pare rău de suporterii noştri, a fost o atmosferă extraordinară”. Ce a spus despre penalty-ul ratat de Andrei Ivan

Elvir Koljic, după Universitatea Craiova - FCSB 1-2

Elvir Koljic se bucură după un gol / Profimedia Images

Elvir Koljic s-a arătat dezamăgit de rezultatul meciului cu FCSB. Iată ce a spus Elvir Koljic, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Koljic a fost întrebat de penalty-ul ratat de Andrei Ivan, dar a fost foarte diplomat. Elvir Koljic a marcat din penalty după ce Andrei Ivan ratase de la 11 metri.

Elvir Koljic, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „Îmi pare rău de suporterii noştri, a fost o atmosferă extraordinară”

Ăsta e fotbalul, bravo lor.

Nu regret că a bătut Ivan penalty-ul. La al doilea nu a mai vrut să bată, aşa că am bătut eu.

Nu a fost presiune (n.r.: pe el la penalty). Mă bucur că am reuşit să dau gol.

Reclamă

Eu cred că am primit gol din greşeala noastră. Noi am ratat. Şi a venit golul 2. Ăsta e fotbalul.

E greu să mai luăm titlul, sunt multe puncte. Sunt încă 4 meciuri, încercăm să facem cât putem.

A fost o atmosferă extraordinară, îmi pare rău de suporterii noştri că nu am reuşit să câştigăm. Am dat totul, sper să câştigăm etapa viitoare.

Reclamă 4 / 0/3

S-au schimbat antrenorii, dar nu depinde doar de antrenori. Cred că avem antrenor bun, staff bun, nu ştiu ce lipseşte.

Sper ca meciul următor să reuşim să marcăm pentru că jucăm bine”, a declarat Elvir Koljic, pentru digisport.ro, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2.

Andrei Sorescu, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „A fost o săptămână grea pentru noi”

Andrei Sorescu s-a arătat foarte bucuros pentru că a marcat şi echipa lui a câştigat. Iată ce a declarat după Universitatea Craiova – FCSB 1-2.

Mijlocaşul FCSB-ului nu l-a uitat pe arbitrul meciului cu Rapid, Horaţiu Feşnic. Sorescu a spus că Rapid trebuia să aibă doi eliminaţi meciul trecut.

Mă bucur că am luat cele 3 puncte şi că am intrat bine.

Sunt bucuros că am ieşit sănătos şi am luat cele 3 puncte.

Nu cred că am fost arma secretă, aşa s-a făcut echipa. E ceva normal la fotbal, nu ai mereu un prim 11, se pot schimba jucători.

Reclamă

Mă bucur că am reuşit să luăm cele 3 puncte şi am reuşit să marchez.

Oriunde voi juca voi încerca să dau 100%. Mai sunt câteva meciuri şi vreau să rămân concentrat până la sfârşit.

La faza golului eu zic că a vrut să dea la poartă (n.r.: Pantea). E important că am fost acolo, că am urmărit. Jumătate din gol e al lui, a făcut o fază foarte frumoasă.

S-a discutat foarte mult despre meciul cu Rapid. A fost o săptămână grea pentru noi. Pe teren ne-am simţit nedreptăţiţi. Trebuia să li se acorde două cartonaşe roşii. Pe lângă asta am avut numeroase ocazii şi trebuia să câştigăm.

Mă bucur că am reuşit să câştigăm azi.

Nu urmăresc nicio ştire şi nicio conferinţă de presă. Nu e uşor să se scrie despre tine că pleci. S-a discutat foarte mult, ba că rămân, ba că plec. Cât voi rămâne la această echipă, voi da 100%”, a declarat Andrei Sorescu pentru sursa citată după Universitatea Craiova – FCSB 1-2.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și