Închide meniul

„Eu fac zilnic blaturi!” Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de „omenie”: „Mi-am adus aminte!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 martie 2024, 11:44

„Eu fac zilnic blaturi! Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de „omenie: „Mi-am adus aminte!

Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"

Laszlo Dioszegi, în timpul unui interviu / Antena Sport

Laszlo Dioszegi a avut un răspuns genial la acuzaţiile de „omenie” cu FCSB. Patronul covăsnenilor a spus că el „face zilnic blaturi”, dar la brutăria şi cofetăria pe care le deţine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Angelescu a fost cel mai vocal om din fotbal înainte de FCSB – Sepsi. Acţionarul minoritar a acuzat faptul că Marius Ştefănescu a lipsit pentru a-l treilea meci consecutiv cu FCSB. Angelescu a spus că i s-a părut ciudat că jucătorul de la Sepsi a luat în minutul 94 un cartonaş galben în partida cu Petrolul.

Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de „omenie” cu FCSB

Deja am zis ieri că atât m-au acuzat de blat, că mi-am adus aminte ce să răspund la chestia respectivă. Eu zilnic fac blaturi! La brutărie fac blaturi de pizza și la cofetărie fac blaturi de tort. Deci zilnic fac blaturi, numai că blat de tort și blat de pizza”, a spus Laszlo Dioszegi la fanatik.ro.

La finalul partidei câştigate de FCSB cu Sepsi, Gigi Becali a comentat ironic acuzaţiile de „blat” şi, în special, cele legate de absenţa lui Marius Ştefănescu.

Nu îl iau eu! Avem contract cu ei că el nu are voie să joace cu noi niciodată, avem o convenție semnată. Am avut un business mare (n.r. ironic). De mine nu are voie să spună niciodată nimic. La mine nu există blaturi. Și dacă vrei să facă, eu nu accept, pentru că eu nu sunt hoț”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

„Portarul a avut mâna scurtă!” Adrian Porumboiu a răbufnit după FCSB – Sepsi 2-1

Adrian Porumboiu a răbufnit după FCSB – Sepsi 2-1. Fostul mare arbitru român a spus că nivelul de joc a fost unul extrem de scăzut şi că nu are pe cine evidenţia.

Porumboiu l-a ironizat şi pe Dinu Moldovan, portarul celor de la Sepsi din partida cu FCSB, la faza golului marcat de Alexandru Băluţă. Totodată, Porumboiu i-a transmis un avertisment lui Gigi Becali deşi FCSB are un avans de 7 puncte în fruntea clasamentului.

Cu permisiunea dumneavoastră o să spun ceva după joc. Sunteți oameni de fotbal. Din 30 de jucători, dacă puteți numi 5 fotbaliști care au jucat astăzi, eu îmi scot pălăria în fața lor. Eu n-am văzut atâtea pase greșite, de la unii la alții.

Reclamă 4 / 0/3

Ce să faci? Ăsta nu e meci! Nu are niciun fel de farmec. Fotbalul e făcut să fie spectacol. Sunt 5 fotbaliști cu îngăduință. Nivelul e sub orice critică. De arbitraj n-am ce să zic.

Băluță a marcat un gol imparabil pentru că portarul a avut mâna scurtă! Dacă joacă cum a jucat azi, nu o văd bine pe FCSB. Nu e suficient Florinel Coman pentru a obține titlul”, a spus Adrian Porumboiu la primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin Vezi toate știrile
Citește și