Închide meniul

„Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!”

Publicat: 9 octombrie 2024, 22:03

Reclamă
„Eu nu sunt milogul nimănui! Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!

Cristi Săpunaru a răbufnit şi a făcut lumină despre situaţia contractuală

Cristi Săpunaru, în timpul unui meci la Rapid/ Hepta

Cristi Săpunaru a răbufnit după ce în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora ar face presiuni asupra lui Dan Şucu să îi prelungească contractul până în 2026.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săpunaru mai are contract cu Rapid până la finalul acestui sezon, atunci când s-ar putea retrage din fotbal. Săpunaru a negat cu vehemenţă că a cerut să îi fie prelungit contractul şi a transmis un mesaj fără precedent.

Cristi Săpunaru a răbufnit şi a făcut lumină despre situaţia contractuală

Eu nu sunt milogul nimănui. Repet, Săpunaru n-a fost și nu va fi niciodată milogul nimănui. Dacă Rapidul consideră că nu mai are nevoie de mine, plec fără niciun fel de probleme, că o fi din iarnă, că o fi din vară… Plec! Îmi iau frumos ghetele, îmi iau tricoul, îmi iau echipamentul și îmi văd de viața mea. Am din ce să trăiesc, am o familie minunată, dacă vreau să mai joc fotbal după 40 de ani, pot să o fac de plăcere și în Liga 3, în Liga 4 sau în Liga 5. Nu este niciun fel de problemă, viața nu se oprește aici.

Sunt extrem de afectat de cele care au apărut, pentru că, probabil, o parte dintre cei care iubesc Rapidul și poate unii care țin și la mine vor crede aceste rânduri și vor spune «Ia uite-l și pe disperatul ăsta, nu se mai oprește!». Nu vreau și nu am făcut niciodată niciun demers, n-am scos nicio consoană prin care să-i spun cuiva sau să-i dau de înțeles cuiva că vreau să mai prelungesc cu încă un an contractul cu Rapid. Eu aici, la Rapid, vreau să ajut ceea ce iubesc.

Dar dacă nu mai pot să ajut ceea ce iubesc, nu este niciun fel de problemă, mă retrag. Nu vreau să fac rău acelui ceva pe care îl iubesc, adică Rapidului. Sunt dezamăgit, sunt afectat. M-au sunat prieteni care m-au luat în bâză. «Ce bă, mai vrei să mai stai încă un an la Rapid? Nu îți ajunge?”, a spus Cristi Săpunaru la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Săpunaru a răbufnit şi după Botoşani – Rapid 2-0

Cristi Săpunaru a răbufnit după Botoşani – Rapid 2-0. Căpitanul Rapidului a spus că este momentul care şi jucătorii să îşi asume rezultatele slabe.

Cristi Săpunaru a mai spus că Rapid nu are nicio şansă de a ieşi din criză dacă nu se schimbă atitudinea şi să nu se mai dea vina doar pe antrenori şi conducători.

„Să ne trezim şi să ieşim din situaţia asta. Aşa nu văd nicio ieşire. Trebuie să câştigăm următorul meci, dar aşa nu văd nicio ieşire. Dacă nu ne asumăm şi nu băgăm piciorul. A fost şedinţa noastră, să găsim soluţia să ieşim din criză. Parcă a întors cineva lumânările”, a spus Cristi Săpunaru după FC Botoşani – Rapid 2-0, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:05

EXCLUSIVNicolae Stanciu, mobilizare maximă pentru calificarea la Mondial: „Doar asta avem în cap! Naţionala e totul pentru mine!”

23:03

„Suntem ca şi calificaţi!” Gigi Becali a anunţat strategia FCSB-ului din această toamnă: „Nu mă mai interesează banii”

22:57

Andrei Nicolescu a dezvăluit obiectivul lui Dinamo! Când speră că echipa se va lupta la titlu

22:38

Decizia luată de Comisia de Disciplină, după gestul golănesc făcut de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1

22:12

„Nu e treaba nimănui dacă fumez!” Wojciech Szczesny, mesaj categoric pentru contestatari: „Am fost aşa toată viaţa”

22:01

Fiul lui Djibril Cisse a debutat în fotbalul profesionist! Poate juca pentru 5 naționale diferite

1 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 2 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 3 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 4 FotoKira Hagi a transmis un mesaj emoționant pentru Gică Popescu, în ziua în care „Baciul” împlinește 57 de ani 5 „Îi dau afară pe toți!” Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu. Avertisment teribil 6 Pep Guardiola, tot mai aproape de a pleca de la Manchester City! Cel mai important om din club renunță la proiectul șeicilor
Citește și