Închide meniul

„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 aprilie 2024, 21:44

„Trebuia schimbat şi antrenorul! Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid

Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci al celor de la Rapid/ Profimedia

Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători, pentru duelul Rapidului cu Sepsi. Italianul a surprins şi a declarat că după prima repriză a duelul cu CFR Cluj, din etapa precedentă, şi antrenorul giuleştenilor trebuia schimbat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi a luat decizia radicală de a scoate din lot nu mai puţin de trei titulari, pentru duelul cu Sepsi, din etapa a patra a play-off-ului. Jayson Papeau, Alexandru Albu şi Damjan Djokovic au fost OUT din lotul giuleştenilor, după ce în etapa trecută au fost toţi trei titulari.

Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători

Cristiano Bergodi şi-a explicat decizia luată, înaintea duelului cu Sepsi, mărturisind că s-a consultat cu acţionarii echipei, înainte de a-i scoate din lot pe Jayson Papeau, Alexandru Albu şi Damjan Djokovic. Tehnicianul italian a dezvăluit că trebuia să se schimbe ceva la echipă, după umilinţa cu CFR Cluj.

Bergodi a transmis chiar şi faptul că antrenorul, adică el, ar fi trebuit schimbat după jocul prestat de rapidişti, în prima repriză a duelului cu CFR Cluj, din runda precedentă de play-off.

„E frumos că suporterii au scris acele mesaje (n.r. – pe banca de rezervă), despre ei nu se poate spune nimic negativ şi noi să-i facem fericiţi. E un meci important, după acele înfrângeri.

Reclamă

(n.r. – Albu şi Djokovic nu sunt în lot) Nu că sunt vinovaţi aceşti doi jucători. Ok, s-au luat decizii împreună cu clubul, dar nu sunt ei singurii vinovaţi pentru meciul cu CFR. La pauză am schimbat trei jucători. La acel meci trebuiau schimbaţi toţi, inclusiv antrenorul, după prima repriză cu CFR. Am luat nişte decizii, că aşa a trebuit să facem.

Am schimbat ceva şi în primul 11 şi aşa e corect, că am lot competitiv şi le pot da şanse şi celor care stau în spate şi sper că vor arăta că fac parte dintr-un lot valoros. A fost o decizie luată cu patronul şi tot clubul. A fost o decizie luată împreună, aţi înţeles?”, a declarat Cristiano Bergodi, conform orangesport.ro, înaintea duelului cu Sepsi.

Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi

Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi, şi a exclus din lot nu mai puţin de trei titulari. Damjan Djokovic, Jayson Papeau şi Alexandru Albu nu sunt nici măcar rezerve pentru duelul giuleştenilor din a patra etapă de play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi a luat o decizie radicală la Rapid, după eşecul umilitor cu CFR Cluj, din etapa precedentă. Alexandru Albu, Damjan Djokovic şi Jayson Papeau sunt OUT din lotul giuleştenilor, pentru duelul cu Sepsi.

Toţi cei trei jucători au fost titulari în duelul pierdut cu CFR Cluj, etapa precedentă. Jayson Papeau şi Damjan Djokovic au fost schimbaţi la pauza derby-ului din Gruia, în timp ce Alexandru Albu a fost integralist.

În linia de mijloc, în locul celor trei jucători excluşi din lot, Cristiano Bergodi i-a titularizat pe Jakub Hromada, Răzvan Oaidă şi Florent Hasani.

Jayson Papeau a bifat în total 33 de meciuri la Rapid, în acest sezon, reuşind să marcheze cinci goluri. Damjan Djokovic, transferat de giuleşteni în iarnă, de la FCSB, a evoluat în zece meciuri pentru formaţia de sub Grant, reuşind să marcheze şi un gol, în timp ce Alexandru Albu a jucat în 32 de meciuri pentru Rapid.

Echipele de start la Rapid – Sepsi:

Rapid: Aioani – Onea, Săpunaru, Iacob, Borza – Hromada, Oaidă, Hasani – Krasniqi, Rrahmani, Petrila

Rezerve: Drăghia, Braun, Cristea, Grigore, Bădescu, Emmers, Cepoi, El Sawy, Bamgboye, Cîrjan, Burman, Gheorghe

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și