Închide meniul

Florinel Coman este într-o formă de zile mari! „Mbappe” a marcat în FC U Craiova 1948 – FCSB şi îşi poate grăbi plecarea

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2023, 22:25

Reclamă
Florinel Coman este într-o formă de zile mari! „Mbappe a marcat în FC U Craiova 1948 – FCSB şi îşi poate grăbi plecarea

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Florinel Coman a deschis scorul în Bulgaria

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimediaimages

Florinel Coman este într-o formă de zile mari şi a demonstrat-o şi în prima etapă a Ligii 1. „Perla” lui Gigi Becali a avut nevoie de numai un sfert de oră pentru a înscrie în noua ediţie de campionat. Atacantul în vârstă de 25 de ani a impresionat în startul meciului FC U Craiova 1948 – FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mbappe” Coman a fost omul de gol al roş-albaştrilor în cantonamentul din Olanda. Şi-a trecut numele pe tabelă în amicalele cu Anderlecht (2-5) şi PAOK Salonic (1-1). A „recidivat” şi în meciurile oficiale şi a punctat în poarta Craiovei lui Mititelu.

Florinel Coman este într-o formă de zile mari!

Mai întâi, Florinel Coman a contribuit la golul prin care FCSB a deschis scorul, în minutul 8. A executat impecabil un corner, mingea a fost deviată de Damjan Djokovic şi a ajuns cu noroc la David Miculescu, iar acesta nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

În minutul 16, Coman a scos şi un penalty. A trecut printre fundaşii Craiovei, l-a driblat pe Popa şi a căzut după o intervenţie a goalkeeperului. Arbitrul nu a stat pe gânduri şi a arătat punctul cu var. Florinel Coman şi-a asumat răspunderea de la 11 metri.

Jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro a şutat pe centrul porţii şi a dublat avantajul viecampioanei. Popa a atins totuşi mingea şi a fost aproape să respingă execuţia lui Florinel Coman.

Reclamă

Coman a fost cel mai bun jucător al lui Charalambous, în play-off-ul sezonului precedent. A marcat 4 goluri şi a oferit 5 assist-uri, în cele 10 meciuri disputate.

Florinel Coman, plătit regește la FCSB. Cât poate câștiga jucătorul

Fotbalistul vicecampioanei a primit un nou contract de la patronul echipei, Gigi Becali, în care există și o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

„Mbappe” a fost răsplătit de Gigi Becali, după evoluțiile bune de la finalul sezonului trecut. Acesta este, în prezent, cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a dezvăluit că Florinel Coman câștigă, în momentul de față, suma de 30.000 de euro pe lună la FCSB. Totuși, patronul echipei a spus că acesta poate încasa prime substanțiale, în funcție de performanțele pe care echipa le va realiza.

Am forțat, îi dau lui Florinel Coman 30.000 de euro pe lună, că am zis să fie mulțumit. Dacă n-are alte oferte… Am zis ‘Florinele, ca să ai inima împăcată’.

Pot să îi dau eu 600 – 700 de mii de euro pe an, cu prime, ca să stea liniștit. Pentru că oricum poate să mai joace 5-6 ani. Face și el 3-4 milioane de euro aici”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

Chiar şi aşa, Florinel Coman îşi doreşte să plece de la FCSB în această vară. Îşi poate grăbi plecarea cu evoluţia împotriva lui FC U Craiova 1948.

(Reporter: Pleci în vara asta?) Cu ce să plec, cu Porsche-ul? Aţi văzut ce a spus patronul, este normal. Şi eu am spus la fel, dacă se va plăti clauza, normal că voi pleca. Nu voi sta pe capul lor aici. Avem o academie în spate, avem jucători tineri foarte valoroşi care pot lua oricând să ia locul oricui din echipă„, a declarat Florinel Coman.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și