Închide meniul
EXCLUSIV

Gică Craioveanu a comentat transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid: „E senzaţional”! Ce a spus despre lupta cu Oblak!

Bogdan Stănescu Publicat: 19 ianuarie 2024, 23:09

Reclamă
Gică Craioveanu a comentat transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid: „E senzaţional! Ce a spus despre lupta cu Oblak!

Gică Craioveanu a comentat transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

Gică Craioveanu, la un meci / SportPictures / BOGDAN DANESCU / SPORT PICTURES via Hepta

Gică Craioveanu a comentat transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid. Fostul jucător al lui Villareal e încântat că Horaţiu Moldovan va juca la o echipă importantă din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Craioveanu consideră transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid drept o mutare „senzaţională” pentru fotbalul românesc. Totuşi, îl îngrijorează lupta cu Oblak, pe care îl consideră unul dintre cei mai buni portari din lume.

Gică Craioveanu a comentat transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid: „E senzaţional”

Din punctul meu de vedere este un transfer uriaş, la o echipă importantă, una dintre cele mai importante echipe ale momentului în Europa. Fără discuţie, un pas înainte în cariera lui.

Pentru fotbalul românesc este o lovitură la fel de importantă de imagine pentru că nu este uşor să ajungi în campionatul spaniei şi, mai ales, la o echipă top.

În schimb, mă preocupă puţin că nu prea va juca deoarece Oblak consider că e între cei mai buni 10 portari din lume, aici nu am nici cel mai mic dubiu şi va fi foarte greu să fie titular. În perspectiva Campionatului European, poate, e un pas înapoi, dar, fără discuţie, pentru el ca viitor şi imagine este senzaţional.

Reclamă

Eu îi doresc tot binele din lume şi mă bucur că, din nou, fotbalul românesc duce jucători în campionatele puternice”, a declarat Gică Craioveanu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Horațiu Moldovan a confirmat la transferul la Atletico Madrid: „Șansa vieții mele!”. Cum și-a luat rămas bun de la fani

Horațiu Moldovan a confirmat transferul la Atletico Madrid, după meciul Rapid – FCU Craiova, scor 4-3, din etapa a 22-a a Ligii 1. Portarul giuleștenilor a jucat pentru ultima dată în tricoul alb-vișiniu.

Atletico Madrid va plăti suma de 800.000 de euro, atât cât este clauza de reziliere. Lui Horaţiu Moldovan i s-a propus un contract valabil pe 4 ani şi jumătate. Atletico este dispusă să îi achite un salariu de 800.000 de euro în primul an, după care va creşte progresiv cu câte 180.000 de euro în fiecare sezon. În Giuleşti, Moldovan câştiga 10.000 de euro pe lună.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că ne-am obișnuit cu toții la Rapid să avem astfel de meciuri. Nu renunțăm niciodată și erau importante cele 3 puncte. Cheia a fost că am demonstrat că suntem o echipă și nu am renunțat.

Până la urmă sunt jucător profesionist, era foarte frumos să îmi iau rămas bun de la coechipieri de pe teren. Nu de pe margine. Mă bucur că am luat cele 3 puncte.

Da, am avut mai multe emoții decât de obicei. A fost o încărcătură mare, într-o zi eram într-o parte, într-o zi în alta. La început nu prea am crezut, după ce am văzut că e oficial am zis că e șansa vieții mele. Credeți că Atletico Madrid e de refuzat, poate acest tren nu mai vine. Voi merge să văd ce se întâmplă, voi munci la fel de mult și când va veni șansa să demonstrez că am valoare.

Am vorbit, am o legătură strânsă cu Edi Iordănescu, m-au felicitat. Acum mă concentrez doar la ce am făcut mai departe. De asta e foarte frumos fotbalul, e foarte imprevizibil. Acum 4 ani nu aveam echipă la liga a 2-a, acum semnez cu Atletico. E ceva SF! Le sunt recunoscător fanilor, le mulțumesc enorm„, a declarat Horațiu Moldovan la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
20
mai
22:42
Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda!
20
mai
22:35
Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!”
20
mai
21:53
FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1
20
mai
21:52
FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată
Vezi toate știrile
Citește și