Închide meniul

Gicu Grozav, mesaj direct despre Mehmet Topal după ce a marcat în Petrolul – Farul 1-1: „Îl ajutăm cât putem!”

Alex Ioniță Publicat: 15 septembrie 2024, 8:30

Reclamă
Gicu Grozav, mesaj direct despre Mehmet Topal după ce a marcat în Petrolul – Farul 1-1: „Îl ajutăm cât putem!

Gicu Grozav, mesaj direct despre Mehmet Topal după ce a marcat în Petrolul - Farul 1-1

Gicu Grozav, în timpul unui meci pentru Petrolul | Hepta

Gicu Grozav a transmis un mesaj direct despre Mehmet Topal după ce a marcat în Petrolul – Farul 1-1. Jucătorul echipei din Ploiești nu s-a ferit de cuvinte, la interviul de la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grozav i-a „suflat” victoria echipei lui Gică Hagi, în cadrul partidei din etapa a 9-a. Jucătorul ploieștenilor a marcat în ultimele minute ale partidei și a dus scorul la 1-1. Meciul dintre Petrolul și Farul a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gicu Grozav, mesaj direct despre Mehmet Topal după ce a marcat în Petrolul – Farul 1-1

La finalul partidei, Grozav a vorbit despre prestația Petrolului, dar și despre Mehmet Topal, antrenorul echiplei.

Jucătorul de la Petrolul a spus că tehnicianul turc are un viitor strălucit în față, având în vedere că a lucrat, de-a lungul carierei, cu mari antrenori.

„Ne bucurăm că am reușit să scoatem un punct, meritat zic eu. Consider că am făcut un meci bun. Am avut o greșeală și am luat gol. Am jucat împotriva unei echipe cu mare calitate, cu pretenții la play-off, care joacă un fotbal plăcut. Noi încercăm să ne clasăm cât mai sus, sperăm ca anul acesta să intrăm în play-off.

Reclamă
Reclamă

Ne-am răcit la faza aia. Am înțeles că a fost o situație la limită, cumva am simțit că nu a fost ofsaid, pentru că am venit din spate, în viteză. La un moment dat, după ce am așteptat atât, aveam câteva dubii. Ne-am bucurat în final.

Urmează un derby, un meci important pentru suporteri. Avem o săptămână să ne pregătim, sperăm să fie un meci frumos.

E un antrenor (n.r.-Mehmet Topal) la început de drum, încercăm să-l ajutăm cât putem. E clar că a lucrat cu antrenori mari și cred că are un viitor frumos”, a spus Gicu Grozav, la primasport.ro.

Reclamă

Denis Alibec, scandal cu Narek Grigoryan în prima repriză din Petrolul – Farul!

Denis Alibec a avut un scandal cu Narek Grigoryan în prima repriză din Petrolul – Farul! Atacantul român din echipa lui Gică Hagi nu s-a controlat, în cadrul duelului de la Ploiești.

Totul a pronit de la o fază de atac a celor de la Farul, din minutul 23. La momentul respectiv, Grigoyan a plecat spre poarta adversă, în timp ce Alibec s-a demarcat.

Jucătorul din Armenia a întârziat pasa, iar, între timp, Denis Alibec a fost blocat de un adversar. Atacantul român a răbufnit apoi la adresa lui Grigoryan, certându-l pentru faptul că nu i-a pasat mingea.

Conflictul dintre cei doi a durat preț de câteva secunde, iar reacția lui Gică Hagi a fost surprinsă de camerele TV: „Ce faci?”, i-a transmis „Regele” lui Denis Alibec.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și