Închide meniul

Giedrius Arlauskis s-a retras din fotbal! Portarul lituanian a fost de 7 ori campion al României!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 decembrie 2023, 14:36

Reclamă
Giedrius Arlauskis s-a retras din fotbal! Portarul lituanian a fost de 7 ori campion al României!

Giedrius Arlauskis s-a retras din fotbal! Portarul lituanian a fost de 7 ori campion al României!

Giedrius Arlauskis, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova, ultima echipă pentru care a evoluat / Hepta

Giedrius Arlauskis s-a retras din fotbal. Portarul lituanian, în vârstă de 36 de ani, era liber de contract din luna februarie a acestui an, atunci când s-a despărţit de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arlauskis a fost de 7 ori campion al României. El a cucerit un titlu cu Unirea Urziceni, unul cu FCSB, iar celelalte 5 le-a luat cu CFR Cluj.

Giedrius Arlauskis s-a retras din fotbal! Portarul lituanian a fost de 7 ori campion al României!

De când m-am despărțit de Craiova, vreau să anunț în premieră că nu am mai vorbit cu nimeni, am decis că e gata cu fotbalul. M-am retras de atunci. Spun în premieră că m-am retras din fotbal, nu mai am benzină.

Nu mai semnez cu nimeni, am luat decizia când eram la Craiova. Aveam niște probleme de sănătate și acum au rămas, la umăr, la picioare, sunt avariat.

După 18 ani de carieră de profesionist, m-am avariat ca lumea. Eram la Craiova, nu știu exact meciul, eram în timpul meciului și echipa noastră era în atac, stăteam așa și mi-a venit în cap, ‘ce mai caut eu aici?’. Am simțit că nu mai am nicio plăcere.

Reclamă

Gândul venea deja, voiam să mă retrag după ce am plecat de la CFR, am și stat o perioadă lungă acasă, mă bătea gândul. Că vreau să stau cu familia, m-a convins Marian Copilu, era atunci la Craiova, să vin să ajut.

Am decis că hai să mai încerc, să vedem dacă mai pot. Când a plecat Marian de la Craiova mi s-a tăiat și mie, nu mai aveam nicio motivație, pe lângă problemele cu sănătatea, așa că am decis să mă retrag, de ce să mă mai chinui”, a declarat Giedrius Arlauskis pentru fanatik.ro.

Palmares impresionant pentru Giedrius Arlauskis

Arlauskis mai are în palmares două Supercupe ale României, ambele cucerite cu CFR Cluj, şi o Cupă a României şi o Cupă a a Ligii României, cucerite cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Alături de Rubin Kazan, Arlauskis a cucerit Cupa Rusiei. Pentru echipa rusă, lituanianul a evoluat în perioada 2010-2014, după ce s-a despărţit de Unirea Urziceni.

La întoarcerea în România din Rusia, Arlauskis a semnat cu FCSB, pentru care a jucat un sezon. A fost, de altfel, sezonul în care „roş-albaştrii” au reuşit o triplă istorică. Costel Gâlcă a antrenat echipa lui Gigi Becali în acel sezon. Chiar dacă a câştigat tot, Becali s-a despărţit de Costel Gâlcă, iar ulterior antrenorul român l-a criticat pe milionar în presă pentru intervenţiile la echipă. Mihai Stoica relata, recent, că Gigi Becali şi Costel Gâlcă ar fi avut o înţelegere, pe care antrenorul român nu a respectat-o, acesta fiind, potrivit oficialului FCSB-ului, motivul pentru care Gâlcă a fost îndepărtat de la echipa „roş-albastră”.

În afară de echipele româneşti, Arlauskis a mai evoluat pentru Watford, Espanyol şi Al-Shabab. Arlauskis a jucat şi pentru naţionala Lituaniei, apărând poarta lituanienilor în 21 de meciuri.

Arlauskis era la CFR Cluj atunci când Marius Şumudică a fost îndepărtat cu scandal de Neluţu Varga de la conducerea lui CFR Cluj. Lituanianul a împlinit 36 de ani chiar la începutul acestei luni, pe 1 decembrie.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și