Închide meniul

Gigi Becali a anunţat o lovitură financiară importantă pentru FCSB: „O să iau un milion de euro”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 iunie 2024, 20:18

Reclamă
Gigi Becali a anunţat o lovitură financiară importantă pentru FCSB: „O să iau un milion de euro

Gigi Becali a anunţat o lovitură financiară importantă pentru FCSB

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a anunţat o lovitură financiară importantă pentru FCSB! Patronul „roş-albaştrilor” a precizat că urmează să intre 1 milion de euro în conturile clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali e decis să joace cu minim 5 jucători români în sezonul următor. Noua regulă de la FRF ar aduce 1 milion de euro în conturile FCSB-ului, susţine Gigi Becali.

Gigi Becali a anunţat o lovitură financiară importantă pentru FCSB: „O să iau un milion de euro”

A apărut o nouă regulă, că dacă nu ai 5 jucători români în teren nu mai primeşti pentru copii şi juniori. Eu o să iau un milion de euro”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali s-a convins şi anunţă şi că Marius Ştefănescu nu va mai ieşi din primul 11 la FCSB. Patronul roş-albaştrilor este sigur că mijlocaşul transferat de la Sepsi cu 1.300.000 de euro va confirma încă din primul meci jucat în tricoul roş-albastru.

Latifundiarul din Pipera l-a comparat pe noul jucător al campioanei României cu starul Universităţii Craiova. Becali le-a transmis fanilor că a dat marea lovitură pentru preliminariile UEFA Champions League.

Reclamă
Reclamă 4

„I-am dat lui 300 de mii şi lui Sepsi un milion”

Marius Ştefănescu a semnat cu FCSB! Anunţul oficial făcut de campioană a venit pe pagina de Facebook a clubului condus de Gigi Becali.

A luat un milion Sepsi pentru că eu am făcut negociere dublă. Cu Sepsi şi cu Georgescu. I-am dat lui 300 de mii şi lui Sepsi un milion.

Ştefănescu nu concurează cu nimeni, pentru că el va fi cel mai bun de la Steaua în următorul sezon. Ăsta e oltean şi am avut de furcă cu el la negocieri. De ce am întârziat? Că nu am avut niciun fel de discuţie cu el.

Reclamă

Avea 10 mii la Sepsi şi eu i-am dat 17 mii. Cu o mie, ajungea la 20 de mii. Nu, că vrea şi 150.000 de mii. Cum, mă, să dau 150 de mii Nea Gigi, dacă vrei să mă iei

Eu dădeam şi bani pe Mitriţă. L-am luat pe Mitriţă 2 cu 1.300.000 de euro”, a mai declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Marius Ştefănescu a semnat cu FCSB! Anunţul oficial făcut de campioană

Bine ai venit, Marius Ștefănescu! FCSB anunță transferul lui Marius Ștefănescu, jucător provenit de la Sepsi OSK.

Atacantul în vârstă de 25 de ani a semnat deja contractul și se va alătura lotului în cantonamentul echipei din Țările de Jos. Marius, care a evoluat în 191 de partide și a înscris 37 de goluri pentru covăsneni, va purta tricoul cu numărul 15.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, se arată pe pagina de Facebook a campioanei.

Reacţia presei din Ungaria după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

Publicaţia Nemzeti Sport a remarcat că Rapid l-a dorit şi ea pe Marius Ştefănescu. Dioszegi preciza că singura ofertă concretă pentru Ştefănescu a fost de la FCSB.

Sepsi OSK și-a vândut unul dintre cei mai buni jucători pentru o sumă-record: campioana României, FCSB, a plătit 1,31 milioane de euro pentru a-l aduce pe Marius Ștefănescu.(…)

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit totul înainte de anunțul oficial. Acesta va semna un contract de cinci ani de zile, potrivit presei din România, iar Ștefănescu va primi un salariu dublu față de cel de la Sfântu Gheorghe.(…)

Transferul lui Ștefănescu a fost un subiect de presă în România în ultimele luni, deoarece celălalt club de top din București, Rapid, a vrut de asemenea să-l transfere”, au scris jurnaliştii de la nemzetisport.hu.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:11

LIVE TEXTSlovacia – Ucraina 1-1. Schranz a deschis scorul, Shaparenko a egalat! Primul gol al ucrainenilor de la turneul final

16:59

Gigi Becali va încasa o altă sumă importantă dacă se face transferul uriaş al lui Dennis Man!

16:55

LIVE VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu din Spania sunt ACUM în AntenaPLAY. Paul Aron, cel mai rapid din antrenamente

16:35

VIDEOChristian Mansell, cel mai rapid pilot în calificările din Formula 3 din Spania! Sprintul e sâmbătă (11:40, AntenaPLAY)

15:42

Câți bani a câștigat Leonard Doroftei în carieră. Marele campion a dat toate cărțile pe față

15:37

Răzvan Arnăut s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 93 de sportivi!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și