Închide meniul

Gigi Becali a izbucnit în lacrimi în timpul derby-ului cu Universitatea Craiova: „Am bufnit în plâns!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 aprilie 2024, 0:11

Reclamă
Gigi Becali a izbucnit în lacrimi în timpul derby-ului cu Universitatea Craiova: „Am bufnit în plâns!

Gigi Becali a izbucnit în lacrimi în timpul derby-ului cu Universitatea Craiova

Gigi Becali, în cadrul unui eveniment - Profimedia Images

Gigi Becali a izbucnit în lacrimi în timpul derby-ului cu Universitatea Craiova. Mai exact, patronul de la FCSB a spus că i-au dat lacrimile la golul 2 marcat de FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că a fost felicitat de oamenii din staff pentru cei doi jucători pe care i-a impus ca titulari.

Gigi Becali a izbucnit în lacrimi în timpul derby-ului cu Universitatea Craiova

„La golul de 2-0 am bufnit în plâns. De bucurie, de dragostea pe care o are Hristos pentru mine. Așa ceva… Să ai 2-0 și să nu mai ai emoții deloc. Mă gândeam că nu ne vor da trei goluri.

Nu mai vreau să mă mândresc, că ați văzut ce s-a întâmplat. Am dat declarații și am luat 4 de la Rapid. Nu o să mai spun asta. Dacă Domnul le-a făcut pe toate, cum să mă mândresc? Eu am spus că vom avea o asemenea diferență pentru că mă bazam pe valoare echipei. Pe asta am mizat.

În seara asta a mai apărut un jucător, lângă Șut. Lixandru. Care chiar dacă avea galben, nu l-am schimbat. Pentru că este exponențial. Pe Șut și Lixandru eu i-am impus în echipa de start. Chiar și cei din staff m-au felicitat”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Fără Alexandru Mitriţă şi Ndong, accidentaţi, iar cu Bancu şi Screciu pe banca de rezerve, Universitatea Craiova a jucat slab în prima repriză a meciului de pe Arena Naţională. Bucureştenii au pus presiune pe poarta lui Laurenţiu Popescu, Lixandru (min. 10) şi Chiricheş (min. 26) trimiţând puţin pe lângă bară.

Scorul a fost deschis de Florinel Coman, din lovitură liberă, în minutul 29, iar după numai trei minute Ştefan Vlădoiu a trimis în propria poartă, la un corner executat de acelaşi Florinel Coman. În repriza a doua gazdele nu au mai forţat, craiovenii au avut o ocazie prin Cîmpanu, în minutul 78, şi FCSB s-a impus cu 2-0.

În clasament, FCSB conduce cu 41 de puncte. Bucureştenii sunt urmaţi de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ambele cu câte 31 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor: „Îl vreau pe Otele! Îmi place şi Mitriţă!” Anunţ despre Rrahmani

Gigi Becali s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor. După ce, iniţial, a spus că a vorbit deja pentru transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec, Becali a vorbit despre alte mutări stelare entru grupele Ligii Campionilor.

Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Otele de la CFR Cluj. Patronul de la FCSB şi l-ar dori şi pe Alexandru Mitriţă, dar nu crede că Mihai Rotaru o să îl vândă. Gigi Becali a vorbit şi despre Albion Rrahmani, atacantul celor de la Rapid.

Îmi place Mitriță, dar nu cred că pot să-l iau. Nu-ți dau ăștia jucători. Rotaru e om de business, dar și eu sunt. Nu poți să dai 2 milioane pe un jucător de 30 de ani. N-are rost, a fost un gând și nu trebuia să-l spun. A mâncat și bătaie acum, de ce să-l incit pe om? Doar mi-a venit un gând. 

Un jucător pe care îl vreau e Otele. Dacă îmi convine prețul, da. Dacă nu se califică în grupe, poate vor să câștige niște bani, nu? Rrahmani nu e o soluţie pentru că nu vreau genul ăla de jucător. Vreau un jucător de careu”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova Vezi toate știrile
Citește și