Închide meniul

Gigi Becali l-a atacat dur pe Mihai Rotaru după mesajul din vestiar al patronului Craiovei: „Ei au spus: `Să-i călcăm pe cap`”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 ianuarie 2024, 12:27

Gigi Becali l-a atacat dur pe Mihai Rotaru după mesajul din vestiar al patronului Craiovei: „Ei au spus: `Să-i călcăm pe cap`

Gigi Becali l-a atacat dur pe Mihai Rotaru după mesajul din vestiar al patronului Craiovei

GIgi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali l-a atacat dur pe Mihai Rotaru după Universitatea Craiova – FCSB 0-3. Patronul liderului a punctat diferenţa dintre mesajul pe care l-a transmis vestiarului şi vorbele pe care şeful oltenilor le-a adresat jucătorilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus pe „Ion Oblemenco”, cu un categoric 3-0 şi a ajuns la 16 puncte de Universitatea Craiova. Roş-albaştrii sunt şi la 11 lungimi de locul 2, ocupat acum de Rapid.

Gigi Becali l-a atacat dur pe Mihai Rotaru după mesajul din vestiar al patronului Craiovei

”Mi-am dat seama. Care e diferența între mine și ei? Hai să nu spunem ei, să spunem Mihai (n.r.- Rotaru). Eu am fost la echipă acum vreo trei ani și le-am spus: `Jucați fotbal, aveți familie, copii, nu v-ar plăcea să vă rupă alții picioarele.

E meseria voastră. Fotbal, nu lupte. Jucați fotbal`. Ei aseară au spus: `Să-i călcăm pe cap`. Eu îi învăț să joace fotbal, ei spun: `Să-i călcăm pe cap`.

Ăsta nu e fotbal. Dacă nu așa îi înveți, ei nu mai joacă fotbal. Iau un galben și le e frică. Ca să fac o mică ironie, nu mai voiam să fac, dar fac o mică ironie. Am făcut aseară o mare performanță, am bătut o echipă, care, pe toate posturile, are jucători mai buni decât noi.

Reclamă

Îți dai seama ce mare performanță? Să bați o echipă care are toți jucătorii mai buni decât tine. Îți dai seama?”, a spus Gigi Becali.

Mihai Rotaru avea așteptări mari de la Universitatea Craiova, înainte de meciul cu FCSB

Patronul oltenilor le ceruse jucătorilor lui Ivaylo Petev trebuie să demonstreze motivul pentru care anumite persoane consideră că Universitatea Craiova are cel mai bun lot din România. Totodată, Mihai Rotaru a spus că jucătorii trebuie să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga duelul cu liderul Ligii 1, FCSB.

„Noi am făcut o analiză acuma, ce facem. Și avem un plan pentru ceea ce va urma pe termen scurt. Pentru că acuma noi avem meciul cu FCSB. Trebuie să murim pe teren la acest meci, adică trebuie să câștigăm. Trebuie să arătăm de ce foarte mulți consideră că avem cel mai bun lot din România. De ce nu arătăm în teren acest lucru? Ăsta este proiectul nostru pe termen foarte scurt.

Reclamă 4 / 0/3

El asta face întotdeauna. Nu îmi transmite mie că vrea să bage jucătorii, că asta ar însemna că nu poate să îi bage. Nu! A spus că avem nevoie de jucători care să aibă foame. Noi toți suntem de acord cu asta”, a spus Mihai Rotaru, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și