Închide meniul

Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 mai 2024, 11:47

Reclamă
Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului

Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Golgheterul dorit de Dan Petrescu are cale liberă spre CFR Cluj! Aurelian Chiţu şi-a reziliat contractul cu FC U Craiova, după ce echipa lui Adrian Mititelu a retrogradat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aurelian Chiţu este unul dintre atacanţii pe care Dan Petrescu îi vrea la CFR Cluj. Acesta poate ajunge în calitate de jucător liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu echipa patronată de Adrian Mititelu.

Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj

„Mulțumim, Aurelian Chițu! Contractul dintre FCU 1948 și Aurelian Chițu a ajuns la final. Mulțumim pentru efortul depus în cadrul clubului și îi dorim mult succes pe viitor!”, a anunţat FC U Craiova pe reţelele de socializare.

Aurelian Chiţu a avut un start de sezon foarte bun. Deşi echipa lui Adrian Mititelu este pe ultimul loc în clasament, cu o etapă înainte de finalul playout-ului, Aurelian Chiţu a fost unul dintre cei mai prolifici atacanţi din Liga 1. Chiţu a marcat 10 goluri în acest sezon al Ligii 1. Conform fanatik.ro, cei de la CFR Cluj i-au oferit lui Aurelian Chiţu un salariu de 14.000 de euro pe lună. Chiţu este cotat la 600.000 de euro de site-ul Transfermarkt.

Luni, FC U Craiova a anunţat despărţirea de alţi 7 jucători. Cei şapte jucători sunt Gabriel Compagnucci, Benjamin Van Durmen, Matheus Mascarenhas, Leo Lacroix, Gabriele Aldegani, Yassine Bahassa şi Vlad Achim.

Reclamă
Reclamă 4

Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova

Adrian Mititelu a fost arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova. Giovanni Costantino, fostul antrenor al echipei lui Adrian Mititelu, a spus că el a avertizat asupra pericolului ca echipa să retrogradeze.

Giovanni Costantino a dezvăluit că i-a transmis lui Adrian Mititelu să dea afară mai mulţi jucători pentru a curăţa lotul. Antrenorul italian a spus că patronul celor de la FC U Craiova nu a ascultat de sfatul lui.

Am văzut că FCU a retrogradat. Am urmărit câteva meciuri după ce am plecat. Îmi pare foarte rău pentru club. În ianuarie, după acea serie de victorii, am spus că avem nevoie de o pregătire diferită, dar nimeni nu m-a ascultat. În februarie am cerut să aducem câțiva jucători, dar nu s-a întâmplat. Am spus că cineva din echipă trebuia să fie exclus, dar nu am fost ascultat”, a spus Giovanni Costantino la fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:51

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

21:51

„Fără strălucire!” L’Equipe, reacţie tranşantă după ce Franţa a pierdut primul loc în grupa de la EURO 2024

21:46

Giovanni Becali, detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruțan! Mijlocașul a atras interes chiar dacă este accidentat

21:26

Răzvan Patriche și-a prelungit contractul cu Dinamo! Oficialii „câinilor” au făcut anunțul

21:17

Scenariul prin care România ar urma să se dueleze cu Franţa, în „optimile” EURO 2024! Meci „de foc” pentru tricolori

20:55

Franţa – Polonia 1-1 şi Olanda – Austria 2-3! ȘOC în Grupa D! Austriecii, pe primul loc. Cum arată clasamentul final

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și