Închide meniul

Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 mai 2024, 11:47

Reclamă
Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului

Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Golgheterul dorit de Dan Petrescu are cale liberă spre CFR Cluj! Aurelian Chiţu şi-a reziliat contractul cu FC U Craiova, după ce echipa lui Adrian Mititelu a retrogradat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aurelian Chiţu este unul dintre atacanţii pe care Dan Petrescu îi vrea la CFR Cluj. Acesta poate ajunge în calitate de jucător liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu echipa patronată de Adrian Mititelu.

Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj

„Mulțumim, Aurelian Chițu! Contractul dintre FCU 1948 și Aurelian Chițu a ajuns la final. Mulțumim pentru efortul depus în cadrul clubului și îi dorim mult succes pe viitor!”, a anunţat FC U Craiova pe reţelele de socializare.

Aurelian Chiţu a avut un start de sezon foarte bun. Deşi echipa lui Adrian Mititelu este pe ultimul loc în clasament, cu o etapă înainte de finalul playout-ului, Aurelian Chiţu a fost unul dintre cei mai prolifici atacanţi din Liga 1. Chiţu a marcat 10 goluri în acest sezon al Ligii 1. Conform fanatik.ro, cei de la CFR Cluj i-au oferit lui Aurelian Chiţu un salariu de 14.000 de euro pe lună. Chiţu este cotat la 600.000 de euro de site-ul Transfermarkt.

Luni, FC U Craiova a anunţat despărţirea de alţi 7 jucători. Cei şapte jucători sunt Gabriel Compagnucci, Benjamin Van Durmen, Matheus Mascarenhas, Leo Lacroix, Gabriele Aldegani, Yassine Bahassa şi Vlad Achim.

Reclamă
Reclamă 4

Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova

Adrian Mititelu a fost arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova. Giovanni Costantino, fostul antrenor al echipei lui Adrian Mititelu, a spus că el a avertizat asupra pericolului ca echipa să retrogradeze.

Giovanni Costantino a dezvăluit că i-a transmis lui Adrian Mititelu să dea afară mai mulţi jucători pentru a curăţa lotul. Antrenorul italian a spus că patronul celor de la FC U Craiova nu a ascultat de sfatul lui.

Am văzut că FCU a retrogradat. Am urmărit câteva meciuri după ce am plecat. Îmi pare foarte rău pentru club. În ianuarie, după acea serie de victorii, am spus că avem nevoie de o pregătire diferită, dar nimeni nu m-a ascultat. În februarie am cerut să aducem câțiva jucători, dar nu s-a întâmplat. Am spus că cineva din echipă trebuia să fie exclus, dar nu am fost ascultat”, a spus Giovanni Costantino la fanatik.ro.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și