Închide meniul

„Horaţiu Moldovan sau Marian Aioani?” Gică Popescu a dat răspunsul şi a spus cine ar trebui să fie titular la naţională

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2024, 18:29

„Horaţiu Moldovan sau Marian Aioani? Gică Popescu a dat răspunsul şi a spus cine ar trebui să fie titular la naţională

"Horaţiu Moldovan sau Marian Aioani?" Gică Popescu a dat răspunsul şi a spus cine ar trebui să fie titular la naţională

Horaţiu Moldovan şi Marian Aioani/ Colaj Profimedia

Gică Popescu a dat răspunsul şi a spus cine ar trebui să fie titular la echipa naţională, dintre Horaţiu Moldovan sau Marian Aioani. Preşedintele de la Farul s-a declarat convins de faptul că noul portar al Rapidului îi poate lua faţa lui Moldovan şi poate deveni titular între buturile porţii României, la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Aioani a semnat cu Rapid, după ce Dan Şucu a plătit 400.000 de euro, în schimbul semnăturii sale. Horaţiu Moldovan a plecat în Spania pentru a semna cu Altetico Madrid, spaniolii plătindu-i clauza acestuia, de 800.000 de euro.

„Horaţiu Moldovan sau Marian Aioani?” Gică Popescu a dat răspunsul şi a spus cine ar trebui să fie titular la naţională

Gică Popescu a dezvăluit că Gică Hagi a fost cel care a decis să-l lase pe Marian Aioani la Rapid. Preşedintele de la Farul a mai declarat că pentru Aioani, este un pas înainte, dat fiind faptul că va încasa un salariu mai mare la formaţia din Giuleşti.

De asemenea, Gică Popescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Marian Aioani, despre care susţine că merită să fie la echipa naţională. „Baciul” este de părere că noul portar al Rapidului poate deveni chiar titular la naţională, în cazul în care Moldovan nu va juca la Atletico Madrid.

„La noi socotelile le face exclusiv partea tehnică. Gică decide ce jucători pleacă şi ce jucători vin. Probabil a făcut o analiză şi a ajuns la concluzia că putem să îi dăm drumul şi să apară alt portar. El are imaginea cea mai clară şi în momentul în care vine o ofertă, hotărârea o ia Gică. A considerat că preţul primit pe Aioani este unul bun şi l-a lăsat să plece!

Reclamă

Cred că întotdeauna se poate mai bine, indiferent de preţul cu care pleacă. Eu nu am participat la negocierile astea. Gică aşa a considerat, că preţul este unul bun. L-a lăsat să plece.

„Aioani merită să fie la echipa naţională!”

Este un jucător care pe noi ne-a ajutat foarte mult, de multe ori ne-a salvat din situaţii dedicate. Trebuie să te gândeşti şi la jucători, banii pe care îi ia la Rapid nu îi putea lua niciodată la Farul. Trebuie să te gândeşti şi la viitorul jucătorilor, la situaţia lor financiară. Aşa cum îl ştim pe Gică, la prima evaluare pe care o face se gândeşte la jucător. Noi avem un procent important la un viitor transfer şi există multe clauze faţă de performanţele pe care le are la Rapid.

Întotdeauna am considerat că este unul dintre portarii care merită să fie cel puţin între cei trei portari ai echipei naţionale. Întotdeauna am crezut că este unul dintre portarii cei mai importanţi din România, merită să fie între primii trei portari ai echipei naţionale.

Reclamă 4 / 0/3

(Ar trebui să fie titular?) Depinde foarte mult de evoluţiile pe care le va avea. Dacă va apăra extraordinar şi va obţine performanţe la Rapid, şi dacă Moldovan nu va apăra deloc la Atletico Madrid, va avea o şansă importantă să fie titular la echipa naţională!”, a declarat Gică Popescu, conform digisport.ro.

Gică Popescu, verdict despre transferul lui Horaşiu Moldovan la Altetico Madrid

Gică Popescu a fost întrebat şi despre situaţia lui Horaţiu Moldovan. Acesta a transmis că nu ar fi acceptat să se transfere la Atletico Madrid, dacă ştia că va fi rezerva lui Jan Oblak.

„Nu s-a întâmplat niciodată la mine aşa ceva (n.r. să plece la o echipă ştiind că va fi rezervă). Am jucat la toate echipele la care am fost şi niciodată nu am considerat că voi putea fi rezervă. M-am dus la Barcelona cu o încredere incredibilă şi în 6 luni am fost căpitan. Dacă te simţi inferior, nu joci nici în liga a 2-a. Eu nu aş fi acceptat pentru că nu m-aş fi considerat niciodată rezervă.

El nu s-a dus rezervă, trebuie să se lupte pentru postul de titular! Astăzi nu are nicio şansă să fie titular în faţa lui Oblak, dar s-ar putea ca într-o lună de zile…”, a mai spus Gică Popescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” Vezi toate știrile
Citește și