Închide meniul

Ilie Poenaru a cedat nervos după Rapid – UTA 1-0. Atac la arbitrul Iulian Călin: „De cine ți-e teamă? De ce fluieri?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2022, 0:26

Ilie Poenaru a cedat nervos după Rapid – UTA 1-0. Atac la arbitrul Iulian Călin: „De cine ți-e teamă? De ce fluieri?

Ilie Poenaru a cedat nervos după Rapid - UTA 1-0. Atac la arbitrul Iulian Călin

Iulian Călin, în timpul unui meci / Hepta

Ilie Poenaru a cedat nervos la finalul meciului Rapid – UTA, scor 1-0, din etapa a 6-a a Ligii 1. Antrenorul arădenilor „a pus tunurile” pe arbitrul Iulian Călin, pe care îl acuză că a influenţat decisiv rezultatul din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poenaru nu îşi explică de ce „centralul” i-a dat al doilea cartonaş galben lui Idriz Batha, cu un sfert de oră înainte de final.

Ilie Poenaru a cedat nervos după Rapid – UTA 1-0

Din păcate, ei au o ocazie și marchează. Noi am avut o ocazie foarte mare la final, alte câteva ocazii și nu marcăm. Aici s-a făcut diferența. Este un rezultat nedrept, nu meritau să câștige. Am dominat în mare parte meciul, am avut agresivitate, am fost bine organizați, ne-am creat ocazii de joc, am făcut un joc elaborat și cred că echitabil era un egal.

Din păcate, astăzi s-a mai implicat cineva, care zicea că nu vrea să se implice în acest meci, înainte de meci, la tunel. Mi se pare un cartonaș galben-roșu foarte ușor acordat. Nu se dă așa ceva niciodată. Este o ținere reciprocă și primește doar al meu galben.

Oare de ce domnul Călin ne arbitrează? Este al treilea meci. În fine. Din păcate, noi avem 7-8 cartonașe galbene, iar la Rapid orice atac… Nu vreau să dau vina pe el, dar a avut largul concurs la acest meci, în a influența acest rezultat. Mi-a scos echipa din joc, a fragmentat foarte mult, multe decizii luate greșit și nu mi se pare normal.

Reclamă

Nu se rezolvă nimic cu VAR-ul. Au fost lovituri care la noi nu s-au dat. Au fost lovituri și coate date pe care domnul Călin nu le-a văzut, dar noi de pe margine le-am văzut. Nu e nicio problemă, îl înțeleg, greșeala este omenească.

De fapt, este un cartonaș roșu într-un moment bun al nostru, în care noi dominam. Nu ai voie. Nu se dă galben niciodată. Dacă vrem să creștem fotbalul românesc, haideți să lăsăm să se joace, că prea mult oprim.

Poenaru a răbufnit la adresa lui Iulian Călin: „De ce ți-e teamă? De ce fluieri?”

De ce ți-e teamă? De ce fluieri? De cine ți-e teamă? Că pierzi jocul din mână? Oricum l-ai pierdut. Din minutul 60 nu am mai jucat. Statistic, am ajuns să jucăm câte 30-35 de minute la meci. În restul, numai fragmentări, greșeli peste greșeli.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt supărat. Dacă jignesc, îmi cer scuze. Dacă greșesc, îmi cer scuze, dar eu așa văd. Acum, la cald, sunt foarte dezamăgit, supărat, fiindcă puteam să scot mai mult din acest meci. Nu avem voie să comentăm, pentru că o să mergem la comisii, o să fim amendați, suspendați. Nu mai avem voie să vorbim. Nu mai avem voie să avem comunicare?

Asta e, îmi asum. Cred că ar trebui, mai întâi, cum analizăm și noi meciurile pe video, și ei ar trebui să analizeze mai mult, să vadă că sunt greșeli de arbitraj„, a declarat Ilie Poenaru, după Rapid – UTA 1-0, la digisport.ro.

Rapid – UTA 1-0. Gol fabulos înscris de Junior Morais

Rapid a învins-o pe UTA, scor 1-0, în etapa a 6-a a Ligii 1. Cu această victorie, echipa antrenată de Adi Mutu este noul lider al Ligii 1.

Singurul gol a fost înscris de Junior Morais, în minutul 17. Fundaşul brazilian a reuşit o execuţie de senzaţie, de la aproximativ 30 de metri. Cu un sfert de oră înainte de final, UTA a rămas în inferioritate numerică. Batha a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost trimis la cabine.

Rapid a obţinut al 4-lea succes al sezonului şi, cu un total de 12 puncte, a urcat pe primul loc în campionatul României. În schimb, UTA a rămas pe poziţia a 12-a, cu 7 puncte. Arădenii au rămas fără victorie în deplasare, în Liga 1, din luna octombrie a anului trecut.

Etapa viitoare, Rapid va juca pe terenul celor de la Sepsi. În schimb, UTA are meci acasă echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și