Închide meniul
Foto

„Îmi cer scuze! Un gest prostesc!” Albu a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi: „Am avut o perioadă nasoală din viaţa mea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 martie 2024, 22:20

Reclamă
„Îmi cer scuze! Un gest prostesc!” Albu a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi: „Am avut o perioadă nasoală din viaţa mea!”

Alexandru Albu a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi.

Colaj Instagram

Alexandru Albu a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi. Mijlocaşul Rapidului şi-a cerut scuze pentru faptul că a ieşit în club la Iaşi, alături de Borza, imediat după înfrângerea cu Poli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Albu a spus că a avut şi e perioadă mai grea din viaţă şi le-a promis fanilor că va da totul pe teren pentru echipă. Albu a mai spus că Rapid trebuia să primească un penalty în finalul derby-ul cu Universitatea Criova. De asemenea, Albu a vorbit şi despre derby-ul cu FCSB.

Albu a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi

„A fost un meci greu, am întâlnit o echipă bună, cu calitate. Puteam să înscriem mai repede. Pe final cred că am avut un penalty din ce am văzut. În fine, nu am eu ce se comentez. Asta e, acum urmează un derby. Nu ştiu dacă va fi utlima şansă, dar important este să câştigăm şi să luăm cele 3 puncte. A fost o perioadă mai grea, am făcut acea greşeală. Vreau să îmi cer scuze suporterilor. Nu vrea să fac rău clubului.

Îmi cer scuze, nu trebuia să fac acel gest prostesc. Am plătit şi am învăţat. Încerc să dau totul pe teren. Îmi pare rău pentru situaţia creată, nu trebuia să ies. Îmi cer scuze suporterilor şi celor din club. Am avut o perioadă mai nasoală în viaţa mea şi am simţit să refuleze. Din păcate, nu am făcut bine ce a făcut. Am plătit pentru asta. Nu contează perioada, se ia meci cu meci. Meciul direct va fi o altă partidă. Oricine poate câştiga”, a spus Alexandru Albu după Universitatea Craiova – Rapid 1-1, la digisport.ro.

Universitatea Craiova – Rapid 1-1. Echipa lui Bergodi, pas greşit în lupta la titlu. FCSB s-a distanţat la 12 puncte

Universitatea Craiova – Rapid 1-1. Echipa lui Bergodi a pierdut două puncte mari în lupta la titlu cu FCSB. Înaintea derby-ului de la finalul săptămânii, FCSB are un avans de 12 puncte în frntea clasamentului.

Reclamă

Alexandru Mitriţă a deschis scorul la Craiova, cu o execuţie din interiorul careului. Rapid a egalat în a doua repriză prin Hromada.

Gazdele au marcat primele la Craiova, în minutul 30, atunci când Bancu a centrat de pe partea stângă, iar Alexandru Mitriţă a fost omul potrivit la locul potrivit catapultând balonul în plasă. În startul reprizei secunde tot Mitriţă a ratat o şansă uriaşă, în minutul 47, trimiţând puţin pe lângă poartă la o greşeală a defensivei giuleştene. După numai două minute Hromada a egalat, înscriind primul său gol pentru Rapid, din faţa porţii, la pasa lui Ermal Krasniqi.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1 şi înaintea ultimei etape din sezonul regular Rapid e pe locul secund, cu 52 de puncte, la 12 puncte distanţă de liderul FCSB. Universitatea Craiova ocupă locul al patrulea, cu 46 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și