Închide meniul

Ion Crăciunescu reclamă un penalty neacordat în meciul Universitatea Craiova – Rapid! Faza ignorată de centralul derby-ului

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 martie 2024, 21:50

Ion Crăciunescu reclamă un penalty neacordat în meciul Universitatea Craiova – Rapid! Faza ignorată de centralul derby-ului

Ion Crăciunescu reclamă un penalty neacordat în meciul Universitatea Craiova - Rapid

Ion Crăciunescu / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ion Crăciunescu reclamă un penalty neacordat în meciul Universitatea Craiova – Rapid! În minutul 20 al întâlnirii, Krasniqi a avut un duel în careu cu Screciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Krasniqi nu a reuşit să finalizeze acţiunea, deşi scăpase periculos spre poartă. Chiar dacă a părut un umăr la umăr, Crăciunescu susţine că ar fi trebuit dictată lovitură de la 11 metri.

Ion Crăciunescu reclamă un penalty neacordat în meciul Universitatea Craiova – Rapid! Faza ignorată de centralul derby-ului

Nu mi se pare o luptă corp la corp. Screciu este în spatele lui, iar cu brațul îl dezechilibrează și îl împinge.

(n.r: Trebuia penalty?) Păi, dacă îl împinge?! La braț, în partea de sus, și la picioare”, a declarat Ion Crăciunescu pentru digisport.ro.

Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 30, prin Alexandru Mitriţă, după două ocazii ale rapidiştilor.

Reclamă

Ulterior, în minutul 49, Hromada avea să restabilească egalitatea, după un assist de senzaţie al lui Krasniqi.

Universitatea Craiova – Rapid

CSU Craiova (4-3-3): L. Popescu – Vlădoiu, Screciu, Maldonado, Bancu (cpt.) – Al. Crețu, Mateiu, Houri – Baiaram, Markovic, Mitriță

Rezerve: M. Goga – Soiri, Badelj, Zajkov, Raul Silva, Kozulj, Mekvabishvili, Danciu, Bană, Cîmpanu, Blesa, A. Ivan

Reclamă 4 / 0/3

Antrenor: Ivaylo Petev

Rapid (4-3-3): Aioani – Braun, I. Cristea, Iacob (cpt.), Bădescu – Hromada, Hasani, Oaidă – Krasniqi, Rrahmani, Petrila

Rezerve: Drăghia – Borza, Săpunaru, Dr. Grigore, Djokovic, Al. Albu, Bamgboye, El Sawy, Papeau, Cîrjan, Burmaz

Antrenor: Cristiano Bergodi

Cristiano Bergodi, mesaj despre lupta la titlu

Cristiano Bergodi a auzit ce a spus Gigi Becali şi a venit cu replica. După ce patronul de la FCSB a declarat că va sărbători cu un mare foc de artificii titlul echipei sale, după al cincilea meci din play-off, antrenorul Rapidului a transmis că acesta se grăbeşte să facă astfel de afirmaţii.

Cristiano Bergodi l-a sfătuit pe Gigi Becali să nu se mai grăbească spunând că va sărbători titlul FCSB-ului, încă din etapa a cincea a play-off-ului. Antrenorul celor de la Rapid a declarat că îl amuză afirmaţiile patronului roş-albaştrilor.

De asemenea, Bergodi a transmis faptul că Rapid se va lupta pentru primul loc atât cu FCSB, cât şi cu CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Reclamă

Domnul Becali se grăbeşte puţin, zic eu. E simpatic cu chestia asta cu artificiile. La început spusese că vor fi după al treilea meci din play-off, acum după al cincilea. Eu cred că se grăbeşte. Dumnealui e şi personajul care uneori spune lucruri aşa, ne distrăm, ne amuzăm şi poate spune ce vrea. Noi în continuare luptăm cu ei, cu CFR şi cu Craiova, avem un meci foarte dificil”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă.

Cristi Săpunaru, rezervă în Universitatea Craiova – Rapid! Mihai Rotaru nu a ascultat de sfatul lui Gigi Becali

Cristi Săpunaru a fost rezervă în Universitatea Craiova – Rapid. Surpriză uriaşă în echipa lui Cristiano Bergodi. Italianul a mizat pe Iacob şi Iulian Cristea în apărare.

De cealaltă parte, Mihai Rotaru nu a ascultat de sfaturile lui Gigi Becali de a-i folosi pe Alexandru Creţu şi Vladimir Screciu în linia de mijloc. Screciu a fost folosit în apărare de Ivaylo Petev.

„Eu cred că dacă echipa aia e făcută bine, nu îi poate bate nimeni. Dacă ei joacă cum trebuie să joace, cu Screciu şi cu Creţu la mijloc… Ivan e fotbalist, cum să-l ţii pe bancă. Ivan, Mitriţă, Baiaram în dreapta… şi Markovic atacant, nu văd cine poate să îi bată. Îi spulberă pe feroviari, dar să vedem dacă joacă aşa. Bine, n-au fundaş dreapta şi nu au fundaş central. Ce să faci cu Căpăţână?

Ei puteau pune probleme, dar e prea mare diferenţa. Ştiţi că mie de ei îmi era frică, dar acum e prea mare diferenţa. Sunt 8 puncte înjumătăţite, nu mai au cum. Dacă era să fie la 5 puncte înjumătăţite, cu ei era o problemă pentru că au jucători valoroşi. Dar dacă jucătorii ăia nu îi aşezi bine şi joci cu Screciu fundaş central… ce să mai?! Eu îi învăţ ca să poată să îi bată pe feroviari, altfel nu le spuneam secretul”, declara Gigi Becali.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și