Închide meniul

Jucătorul de la FCSB care a plecat direct în cantonamentul rivalei Rapid! Ce a zis când a ajuns printre giuleşteni

Dan Roșu Publicat: 6 ianuarie 2024, 19:49

Reclamă
Jucătorul de la FCSB care a plecat direct în cantonamentul rivalei Rapid! Ce a zis când a ajuns printre giuleşteni

Jucătorul de la FCSB care a plecat direct în cantonamentul rivalei Rapid! Ce a zis când a ajuns printre giuleşteni

Gigi Becali şi Dan Şucu - Hepta

Damjan Djokovic este jucătorul de la FCSB care a plecat direct în cantonamentul rivalei Rapid. Croatul de 33 de ani a fost surprins deja printre giuleşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Croatul cotat la 300.000 de euro a ajuns deja în Antalya, dar nu le-a spus jurnaliştilor decăt că va vorbi despre plecarea de la FCSB într-o conferinţă de presă.

Jucătorul de la FCSB care a plecat direct în cantonamentul rivalei Rapid

„Nu am ce să declar, o să o fac într-un cadru organizat, când vine timpul. La o conferință de presă”, a spus Djokovic, citat de iamsport.ro.

Gigi Becali a fost cel care a anunţat că l-a lăsat să plece pe Djokovic de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor i-a plătit 70.000 de euro croatului pentru ca acesta să renunţe la contractul scadent în vara lui 2024.

Djokovic avea un salariu de 20.000 de euro la FCSB, astfel că Becali poate spune că a economisit 50.000 de euro după despărţirea de mijlocaşul care a marcat patru goluri pentru FCSB.

Reclamă

Suma pe care a plătit-o Gigi Becali pentru ca Damjan Djokovic să ajungă la Rapid

Suma pe care a plătit-o Gigi Becali pentru ca Damjan Djokovic să ajungă la Rapid a fost dezvăluită chiar de patronul de la FCSB. Latifundiarul l-a lăsat să plece pe croatul care avea contract cu liderul până la finalul sezonului.

„I-am dat drumul să plece la Rapid. El oricum am înţeles că s-a înţeles cu ei, practic. A plecat, ce mai contează? Am dat eu bani. I-am dat bani lui. 70.000 de euro i-am dat ca să plece.

Noi dacă facem un contract, trebuie să-l respectăm. Are contract, când vrei să plece negociezi cu el. Nu are rost să discutăm ce nu mi-a plăcut. Poate merge la Rapid şi sparge norii. Se antrenează extraordinar, dar aşa am hotărât noi”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cu patru titluri câștigate în tricoul lui CFR Cluj, Damjan Djokovic a semnat în vară cu liderul Ligii 1. În total, a adunat 23 de meciuri și 4 goluri pentru vicecampioana României.

Florent Hassani, Ermal Krasniqi și Borisav Burmaz au costat-o pe Rapid, în această iarnă, 1.7 milioane de euro. Cel mai scump a fost Krasniqi, adus de la CFR Cluj pentru 1 milion de euro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și