Închide meniul

Jucătorul din Liga 1 care l-a impresionat pe Mihai Stoica înainte de pauza competiţională: „Am o relaţie specială cu el”

Bogdan Stănescu Publicat: 22 decembrie 2023, 23:14

Reclamă
Jucătorul din Liga 1 care l-a impresionat pe Mihai Stoica înainte de pauza competiţională: „Am o relaţie specială cu el

Jucătorul din Liga 1 care l-a impresionat pe Mihai Stoica înainte de pauza competiţională

Mihai Stoica / Hepta

Jucătorul din Liga 1 care l-a impresionat pe Mihai Stoica înainte de pauza competiţională este Eduard Florescu, mijlocaşul lui FC Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florescu a fost autorul unei „duble” în meciul Oţelul – Botoşani 0-2, iar la finalul partidei a avut un discurs extrem de dur la adresa colegilor săi de echipă. Florescu i-a acuzat pe unii dintre aceştia că s-au prefăcut accidentaţi pentru a nu juca împotriva Oţelului.

Jucătorul din Liga 1 care l-a impresionat pe Mihai Stoica înainte de pauza competiţională

Să îți spun ceva. De regulă, te cenzurezi. Sunt chestii care se spun în vestiar. Nu prea le spui la TV, nu dă foarte bine când îți acuzi colegii. Chiar dacă ai dreptate. 

Mie îmi plac fotbaliștii care au ceva de spus. M-am săturat să aud clișee, că n-a fost cum a zis Mister, că suntem vinovați… omul a fost cinstit!

Florescu face sezonul vieții. Îl știu de când era puști, am o relație specială cu el”, a spus Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Reclamă

Omul care a adus prima victorie a lui FC Botoşani din acest sezon s-a năpustit asupra colegilor săi: „Sunt nişte laşi”

Omul care a adus prima victorie a lui FC Botoşani din acest sezon, Eduard Florescu, s-a năpustit asupra colegilor săi. El i-a acuzat pe aceştia că s-au dat accidentaţi după meciul cu Dinamo pentru a nu evolua cu Oţelul.

Oţelul – FC Botoşani s-a încheiat 0-2. Cele două goluri ale meciului au fost marcate de Florescu în minutele 66 şi 90+1.

E ca și cum am fi câștigat campionatul, așa mă simt. Ne bucurăm, a venit Moș Crăciun mai devreme, îl așteptam de mult timp. I-am scris și lui Moș Niculae și tot așa, n-a venit. Acum a venit Moș Crăciun mai repede. Suntem fericiți că lăsăm o impresie bună.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem fericiți că am câștigat aici cu o echipă foarte bună. A venit vacanța, ne bucurăm, ne încărcăm bateriile… Bine, au fost descărcate de când a început campionatul.

Trebuie să revenim mai puternici. Nu doar în seara asta am arătat că se poate. Nu mai știam să ne bucurăm. Și când am dat gol, îmi venea să iau mingea să o pun la jumate.

Îmi cer scuze dacă-i jignesc, dar nu mă interesează”

A fost o serie groaznică, nopți nedormite, groaznic. Ne bucurăm că s-a închis seria neagră. Așteptăm pregătirea de iarnă și sper să revenim mai puternici. 

Nu știu dacă multă lume a observat un mic aspect. După meciul cu Dinamo, s-au cam rărit, au rămas doar caracterele. Au lipsit câțiva.

Îmi cer scuze dacă-i jignesc, dar nu mă interesează, de fapt. Sunt niște lași. Au venit după meciul cu Dinamo niște accidentări, așa… Peste noapte, așa. O fi venit cineva noaptea, când dormeau, și le-a dat câte una în genunchi”, a declarat Eduard Florescu pentru digisport.ro după ce a înscris o dublă în meciul Oţelul – FC Botoşani 0-2.

Oţelul – FC Botoşani 0-2! Minunea lui Florescu. Botoşani, prima victorie stagională. Dezastru pentru Dorinel Munteanu!

Oţelul – FC Botoşani, scor 0-2, în etapa a 21-a a Ligii 1! „Dubla” lui Florescu a consemnat „minunea” şi i-a adus lui FC Botoşani prima victorie a sezonului. Este dezastru pentru Dorinel Munteanu, chiar înaintea Sărbătorilor.

Învinsă de Dinamo etapa trecută, FC Botoşani a aşteptat cinci luni până să înregistreze primul succes din Liga 1. FC Botoşani începe să spere din nou la salvarea de la retrogradare. S-a apropiat la un singur punct de Dinamo.

Reclamă

La Galaţi, gazdele au presat, dar nu au reuşit să marcheze sau să producă ocazii mari de gol, iar moldovenii au trimis primul şut pe spaţiul porţii abia în minutul 38. În minutul 50 golul lui Maciel a fost anulat pentru ofsaid, iar gazdele au rămas în zece din minutul 64, după ce Adrian Rus a primit direct cartonaşul roşu.

După trei minute, Eduard Florescu a executat perfect o lovitură liberă şi a deschis scorul, dar gălăţenii nu au avut reacţie şi, în minutul 90+1, Ilicic i-a pasat în careu lui Eduard Florescu, care a reuşit dubla.

FC Botoşani s-a impus cu 2-0, reuşeşte prima victorie a sezonului şi se află tot pe ultimul loc al clasamentului, al 16-lea, cu 12 puncte. Echipa lui Mihai Ciobanu s-a apropiat însă la numai un punct de Dinamo. Oţelul are 26 de puncte şi ocupă locul 11.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și