Închide meniul

„L-am înjurat!” Florin Gardoş a dezvăluit momentul când s-a prăbuşit emoţional din cauza antrenorului: „Simţeam că mă provoacă!

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 ianuarie 2024, 19:23

Reclamă
„L-am înjurat! Florin Gardoş a dezvăluit momentul când s-a prăbuşit emoţional din cauza antrenorului: „Simţeam că mă provoacă!

Florin Gardoş a dezvăluit momentul când s-a prăbuşit emoţional din cauza antrenorului

Profimedia

Florin Gardoş a dezvăluit momentul în care s-a prăbuşit emoţional din cauza antrenorului. Este vorba de perioada în care fostul jucător de la FCSB evolua la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Gardoş a dezvăluit că a avut o relaţie tensionată cu Devis Mangia, fostul antrenor al Universităţii Craiova. Gardoş a spus că Mangia i-ar fi promis că se va baza pe el dacă va semna cu echipa lui Mihai Rotaru. Lucrurile nu au stat deloc aşa. Gardoş a fost unul dintre jucătorii pe care fostul antrenor al oltenilor l-a ignorat.

Florin Gardoş a dezvăluit momentul în care s-a prăbuşit emoţional din cauza antrenorului

Eu nu am înţeles un lucru. În momentul în care am decis să vin, mi-a spus la telefon (n.r. Mangia) că are nevoie de mine. Am venit la echipă, mi-a spus că nu sunt pregătit, clar, nu eram pregătit, dar nu înţeleg de ce m-a ţinut cinci meciuri în tribună. Problema mea era că mă lua în lot, dar nu prindeam lotul de 18. Dacă tu vrei să mă aduci la formă bună, dă-mi un program suplimentar să revin în parametri.

Am început foarte rău din punctul ăsta de vedere. La un meci am plecat. Era al patrulea meci la care am stat cu echipa la hotel, dar nu am prins echipa, am stat în tribună. M-am dus în vestiar, mi-am luat lucrurile şi am plecat. Eram nemulţumit şi simţeam că mă provoacă, poate era doar în mintea mea, habar n-am.
După asta, s-a întâmplat iarăşi. Am plecat de pe bancă înaintea să fie gata meciul. Am pornit cu stângul în relaţia cu el. Dacă eram copil şi nu aveam 15-20 de antrenori până la el cu care să nu mă cert cu niciunul, aş fi zis că sunt eu mic şi prost, dar nu era în regulă.

Până la urmă am ajuns la punctul culminat în care l-am înjurat la o şedinţă, chiar înaintea unui meci cu FCSB, în care aş fi vrut să demonstrez, să joc. La fel, a citit lotul şi eram primul sub listă. Asta după ce am făcut egal cu Hermannstadt. Stai puţin frate! Îl tot băga pe Donkor. OK, nu am nimic cu băiatul, e ambiţios, dar tot forţa nota”, a spus Florin Gardoş la orangesport.ro.

Reclamă

Florin Gardoş, sfat preţios pentru Radu Drăguşin, după transferul la Tottenham

Florin Gardoş i-a dat un sfat preţios lui Radu Drăguşin, după transferul acestuia la Tottenham. Fostul internaţional a declarat că fundaşul de 21 de ani ar trebui să se aştepte la un ritm infernal în Premier League. De asemenea, Gardoş este de părere că Drăguşin nu ar trebui folosit încă din primul meci, cel cu Manchester United, din această rundă de campionat.

Florin Gardoş a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Radu Drăguşin, fiind de părere că perioada petrecută la Juventus a contat enorm în privinţa transferului acestuia la Tottenham. Fostul internaţional, care a evoluat la Southampton în trecut, a dezvăluit că ritmul este net superior în Anglia.

„Surpriza a fost că a progresat atât de rapid, el abia ce promovase în Serie A în vară şi uite că şase luni mai târziu este curtat de nişte echipe uriaşe. Asta denotă că e foarte talentat şi sigur a contat şi backgroundul lui, că a jucat la Juventus devreme. Am auzit că este un jucător foarte serios, se vede că e matur după cum vorbeşte…şi în joc se vede.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și