Închide meniul
Foto

Laszlo Dioszegi, „explozie” de bucurie după Sepsi – CFR Cluj 2-1! A intrat pe teren pentru a sărbători victoria!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 18 decembrie 2023, 8:46

Laszlo Dioszegi, „explozie” de bucurie după Sepsi – CFR Cluj 2-1! A intrat pe teren pentru a sărbători victoria!

Laszlo Dioszegi, "explozie" de bucurie după Sepsi - CFR Cluj 2-1

Laszlo Dioszegi, pe teren, după meci / captura orangesport.ro

Laszlo Dioszegi a avut o „explozie” de bucurie la finalul meciului Sepsi – CFR Cluj 2-1. Euforic, după victoria echipei sale, Dioszegi a intrat pe teren cu fularul lui Sepsi la gât şi a sărbătorit alături de jucători triumful contra lui CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dioszegi i-a îmbrăţişat pe antrenorul Bernd Storck, pe jucătorii săi şi a ridicat mâinile, zâmbitor, în semn de victorie.

Laszlo Dioszegi, „explozie” de bucurie după Sepsi – CFR Cluj 2-1

Sepsi are un parcurs excelent, până acum, cu germanul Bernd Storck pe bancă. De când acesta a preluat echipa, covăsnenii au 3 victorii din 3 meciuri disputate.

Sepsi a urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 29 de puncte, la egalitate cu U Cluj şi Farul, echipele aflate pe locurile 6 şi 7. Lupta pentru play-off este una extrem de disputată.

De partea cealaltă, CFR Cluj s-a îndepărtat de liderul FCSB. Ardelenii sunt acum la 8 puncte în faţa liderului clasamentului, după 20 de etape disputate.

Reclamă

Bernd Storck: „Am avut mai multe ocazii după ce am schimbat sistemul”

A fost un meci greu, am fost prea pasivi, am întâlnit o echipă grea. A trebuit să avem mai mult curaj, am fost mai ofensivi în partea a doua. Am făcut și câteva schimbări, am avut mai multă forță. 

Jucătorii care au intrat de pe bancă au făcut-o foarte bine, au marcat, au arătat bine și la antrenamente.

Am avut mai multe ocazii după ce am schimbat sistemul și am reușit să marcăm. Am jucat mai mult în benzi. 

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu dacă vor fi schimbări, nu am hotărât nimic. Voi avea o discuție cu cei din conducere și vom decide ce trebuie făcut”, a declarat Bernd Storck pentru digisport.ro la finalul partidei.

Sepsi – CFR Cluj 2-1! Echipa lui Andrea Mandorlini, întoarsă de covăsneni. „Feroviarii”, fără victorie din luna octombrie

Sepsi – CFR Cluj 2-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1.

Ardelenii au început excelent partida și au marcat în minutul 32, prin Tachtsidis. Totuși, covăsnenii au întors meciul în repriza secundă, prin golurile lui Kallaku (min. 69) și Damașcan (min. 85). După acest meci, CFR Cluj rămâne pe poziția a 2-a în Liga 1, dar este în continuare la 8 puncte de liderul FCSB. De cealaltă parte, Sepsi a urcat până pe locul 5, cu 29 de puncte.

CFR Cluj: Sava – Ziv Morgan, Kresic, M. Ilie, Camora – Avonou, Tachtsidis, Cvek – Otele, Bîrligea, Krasniqi

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Boben, Nortey, R. Filip, Fică, Deac, Luca Mihai, Juricic

Antrenor: Andrea Mandorlini

Sepsi OSK: Niczuly – Kecskes, Ninaj, Ciobotariu – Oteliță, I. Gheorghe, N. Păun, R. Varga – Ștefănescu, Safranko, C. Matei

Reclamă

Rezerve: Moldovan, Fl. Ștefan, Oroian, Bălașa, Jonathan Rodriguez, Damașcan, Kallaky, Rondon, Debeljuh

Antrenor: Bernd Storck

După victoria cu FC Hermannstadt de sâmbătă seară, FCSB s-a distanţat la 8 puncte de CFR Cluj. Formaţia din Gruia spera să reducă această diferenţă cu o victorie la Sf. Gheorghe, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Mai mult, CFR Cluj a plecat fără niciun punct de la Sf. Gheorghe, după ce a condus cu 1-0.

Sepsi avea două victorii la rând, cu Dinamo şi Oţelul, după venirea lui Bernd Storck pe banca tehnică, iar acum a ajuns la a treia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă Vezi toate știrile
Citește și