Închide meniul

Lovitură uriașă dată de Gică Hagi la Farul! A încasat aproape 6.000.000 de euro! Gigi Becali doar visează la această sumă

Alex Ioniță Publicat: 4 aprilie 2024, 18:05

Reclamă
Lovitură uriașă dată de Gică Hagi la Farul! A încasat aproape 6.000.000 de euro! Gigi Becali doar visează la această sumă

Lovitură uriașă dată de Gică Hagi la Farul!

Gică Hagi, în timpul unui meci / Profimedia

Gică Hagi a dat o lovitură uriașă la Farul! Echipa „Regelui” se poate mândri cu o sumă imensă pentru fotbalul românesc, câștigată anul trecut!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta campioană a Românniei stă excelent la capitolul sponsorizări, iar firmele care colaborează cu echipa au umplut conturile „marinarilor”.

Lovitură uriașă dată de Gică Hagi la Farul!

Clubul „Regelui” a încasat aproximativ 6 milioane de euro de la sponsori, pe parcursul anului trecut, potrivit informațiilor financiare publicate pe site-ul formației. Este vorba de suma de 5,7 milioane de euro.

Actualul lider al Ligii 1, FCSB, a încasat doar 2,55 milioane de euro în anul 2023, de la sponsori. Astfel, echipa lui Gigi Becali se află abia pe locul al 4-lea, în topul echipelor din Liga 1 cu cele mai mari venituri venite din sponsorizări.

Podiumul acestui top este completat de Rapid, care a încasat suma de 3,35 milioane de euro, și de CFR Cluj, care a încasat suma de 2,6 milioane de euro.

Reclamă

Alte echipe care încasează venituri considerabile de la sponsori sunt Universitatea Craiova (2,17 milioane de euro), U Cluj (2 milioane de euro) și Sepsi (1,8 milioane de euro).

Gică Hagi, mesaj categoric înaintea duelului cu Sepsi

Gică Hagi a declarat că echipa sa a prestat un joc foarte bun, deşi a pierdut duelul cu FCSB, din etapa precedentă. Acesta a transmis că după acest eşec, nu mai ia în calcul cucerirea unui nou titlu în Liga 1.

„După meciul cu FCSB, unde am jucat foarte bine şi am pierdut, şansele noastre, gândurile de a fi acolo sus, de a câştiga titlul, s-au dus. Noi suntem echipa campioană în continuare. Rămâne să ne luptăm pentru un loc care să ne asigure participarea în cupele europene, începând cu acest meci. Va fi un meci deschis, toate echipele din play-off sunt foarte bune, e o echipă agresivă, să facem ambele faze foarte bine.

Reclamă 4 / 0/3

E deschis oricărui rezultat, jucăm pentru a lua cele trei puncte. Nu aşa cum am jucat în campionat, ei au dominat meciul, chiar dacă am câştigat. Am speculat şi am câştigat. Trebuie să avem mai multă personalitate, Sepsi ştie fotbal.

Am făcut două meciuri foarte bune în play-off, sper să avem acelaşi nivel. Ce s-a întâmplat cu FCSB se poate întâmpla…din zece meciuri, pierzi unul şi restul le câştigi. Băluţă e accidentat, continuă refacerea, în rest sunt disponibil toţi. Dar vom opta pentru 20 de jucători, e o deplasare, nu mergem cu toţi. Statisticile sunt în spate, putem analiza lucrurile, dar trebuie să fim motivaţi.

Mai sus de participare în cupele europene, să sperăm, mai mult…e prea departe. Mă gândeam la acest lucru, chiar dacă nu spuneam. Dacă câştigam cu FCSB eram acolo”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și