Închide meniul

„M-a şocat asta!” Mihai Stoica, replică fermă pentru Nicolae Dică: „Zice şi el ce vede!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 martie 2024, 20:42

„M-a şocat asta! Mihai Stoica, replică fermă pentru Nicolae Dică: „Zice şi el ce vede!

Mihai Stoica, replică fermă pentru Nicolae Dică

Nicolae Dică, alături de Mihai Stoica / Sportpictures

Mihai Stoica a avut o replică fermă pentru Nicolae Dică, dat şi pentru ceilalţi conducători de la Voluntari care au pus la îndoială victoria celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a lăudat schimbările făcute la pauză şi a avut cuvinte de laudă pentru Florinel Coman. „E genial”, a spus oficialul de la FCSB despre „Mbappe de România”.

Mihai Stoica, replică fermă pentru Nicolae Dică

În prima n-am fost bine deloc. Nu e cum spun ei, că n-am existat, că n-am ajuns la poartă. Dică zice şi el ce vede el, noi zicem ce vedem noi. Dar eu după m-am uitat la meci linistit. Păi noi am avut bară în prima, nu a fost offside, dacă marca Florinel se vedea la VAR şi am avut încă două situaţii nejucând bine!

Pe mine asta m-a şocat, ce au zis ăştia de la Voluntari. Au zis de dreptul lui Coman… A strecut mingea printre ei pentru că are sclipiri de geniu. E genial. Exact pe acolo putea să dea. Cum poţi să găseşti vinovaţi la gol? FCSB e FCSB. Printre jucători cu impact foarte mare e Coman, dar e şi Olaru, schimbările au fost foarte bune„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Nicolae Dică a răbufnit după FC Voluntari – FCSB: „70% din meci am fost mai buni. Coman ne-a bătut în 5 minute”

Nicolae Dică a răbufnit după FC Voluntari – FCSB. Antrenorul ilfovenilor a venit extrem de supărat la interviul de la finalul meciului de pe stadionu Anghel Iordănescu, acolo unde liderul din Liga 1 s-a impus cu 2-1.

Reclamă

FC Voluntari a deschis scorul în minutul 16, prin Dumiter, dar Florinel Coman a reuşit să întoarcă scorul în debutul reprizei secunde, printr-o dublă.

La finalul meciului de la Voluntari, Dică a fost extrem de supărat pe jucătorii săi pentru greşelile copilăreşti făcute în apărare. Mai mult, el a declarat că ilfovenii au fost mai buni cel puţin 70% din meci şi că Florinel Coman i-a învins în 5 minute:

„E păcat. Am făcut un joc bun, 70% din meci am fost mai buni. Apoi, în a doua repriză, ne-au bătut în 5 minute prin Coman. Pe Coman nu am reuşit să îl oprim, chiar dacă am vorbit la pauză. Facem greşeli copilăreşti. Mă aştept la mai mult de la ei.

Reclamă 4 / 0/3

Avem ocazie mare, să facem 2-2. Din nefericire nu putem să o băgăm în poartă. Cei de la FCSB doar asta au făcut, jucau la Coman, pe partea stângă.

Este strânsă lupta (n.r. pentru evitarea retrogradării), dar în momentul în care vom intra în play-out, toate echipele de acolo vor avea emoţii. Jocul ne dă încrederea pentru că echipa joacă, ne creăm ocazii, dar nu reuşim să marcăm. Trebuie defensiv să fim mai atenţi. La Craiova am pierdut din două faze fixe.

De când am venit aici am tot încercat să lucrez la asta, am avut încredere. Să avem curaj, să jucăm, pentru că am dovedit că putem să ne luptăm cu orice echipă. Astăzi, FCSB ne-a bătut în 5 minute”, a declarat Nicolae Dică, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și