Închide meniul

Marius Lăcătuş a dezvăluit ce favorită are la titlu. Nu este FCSB! „Fiara” anunţă: „Ar fi o recompensă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 februarie 2023, 19:49

Reclamă
Marius Lăcătuş a dezvăluit ce favorită are la titlu. Nu este FCSB! „Fiara anunţă: „Ar fi o recompensă!

Marius Lăcătuş ştie cum ar putea rămâne FCSB fără fani

Marius Lăcătuş, în tricoul Stelei / Hepta

Marius Lăcătuş a dezvăluit care este favorita lui la titlu. Legenda Stelei nu le ţine pumnii vicecampionilor de la FCSB, care au reuşit să urce pe podium după victoria cu FC Voluntari, scor 2-1, din etapa a 25-a a Ligii 1. „Fiara” îşi doreşte să îl vadă campion pe Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lăcătuş a recunoscut că vrea ca Farul să rămână pe primul loc până la finalul acestui sezon. Constănţenii au 52 de puncte, cu două mai mult decât CFR Cluj. FCSB este pe locul 3, cu 47 de puncte.

Marius Lăcătuş a dezvăluit ce favorită are la titlu

Fostul atacant, care a contribuit la succesul Stelei din Cupa Campionilor Europeni, nu este fanul echipei lui Gigi Becali. Se teme că nici măcar Farul nu va putea opri hegemonia lui CFR Cluj.

Eu aş dori să câştige Farul, cu toate că mi-e greu să cred. Sper ca Farul să aibă forţa să ducă campionatul până la sfârşit pe poziţia pe care se află. FCSB este într-o formă bună, CFR are jucători cu experienţă, care ştiu să câştige trofeele. Craiova se apropie încet-încet de primele 3. Rapid care ar putea intra în discuţie. Va fi un play-off echilibrat.

Eu mi-aş dori să câştige Farul. A mai câştigat un campionat, pentru Gică ar fi extraordinar să câştige campionatul, într-o luptă cu aceste echipe. O recompensă pentru un om care face enorm pentru fotbalul românesc.

Reclamă

Poate datorită experienţei, poate că tot CFR ar pleca cu prima şansă. Sunt perioade şi perioade. Spre bucuria lor urmează meciurile din play-off şi au timp să abordeze aşa cum au făcut-o până acum„, a declarat Marius Lăcătuş la digisport.ro.

Lăcătuş a scris istorie în Ghencea. A câştigat 10 titluri cu Steaua şi a ridicat deasupra capului de şase ori trofeul Cupei României.

Gigi Becali: „La cum este jocul acum, suntem campioni”

Gigi Becali e mulţumit de jocul FCSB, pe care îl consideră unul de campioană. Totuşi, finanţatorul trage un mare semnal de alarmă şi susţine că pentru a avea şanse reale la primul titlu după opt ani de secetă, roş-albaştrii ar trebui să termine sezonul regulat în primele două echipe.

Reclamă 4 / 0/3

Becali se referă la faptul că echipele de pe primele două poziţii din sezonul regulat joacă în ultima etapă a play-off-ului. Astfel, şansele unui duel cu trofeul pe masă ar fi mult mai mari pentru echipa lui Gigi.

Noi jucăm un fotbal prin care e greu să fim opriţi. Jucăm frumos, avem jucători valoroşi pe care cu greu îi poţi opri să marcheze. La cum este jocul acum, suntem campioni. Şi echipa va creşte. Eram în mare dilemă, am zis asta e situaţia. Trebuia să joace şi Coman şi Tavi.

Ce e important pentru noi este să terminăm sezonul regulat pe 1 sau 2. Este foarte important să depindă de noi programul. Altfel, e foarte greu, că nu ai pe nimeni aliat, e toată lumea împotriva ta. Dacă nu joci în ultima etapă meci direct cu Farul sau CFR, Rapid sau Craiova nu o să fie cu mine niciodată”, a spus Becali.

Pentru FCSB urmează duelul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova. Meciul va fi duminică, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și