Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit ce jucător a evoluat accidentat în FCSB – FC Argeş: „Nu trebuia să joace. Problemele sunt serioase”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2022, 16:34

Mihai Stoica a dezvăluit ce jucător a evoluat accidentat în FCSB – FC Argeş: „Nu trebuia să joace. Problemele sunt serioase

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit că Joonas Tamm a evoluat accidentat în FCSB – FC Argeş. Fundaşul central a avut probleme încă de când a fost convocat la naţionala Estoniei, iar roş-albaştrii i-au cerut selecţionerului să nu-l utilizeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a obţinut a doua victorie din acest sezon de campionat, 3-2, cu FC Argeş. Trupa lui Nicolae Dică rămâne însă în subsolul clasamentului, fiind pe locul 13, cu 11 puncte.

Mihai Stoica a dezvăluit ce jucător a evoluat accidentat în FCSB – FC Argeş

Mihai Stoica i-a taxat pe cei de la naţionala Estoniei, pentru că l-au folosit pe Joonas Tamm în partida cu San Marino. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că fundaşul central a forţat în partida cu FC Argeş, nefiind la nivelul său maxim.

„Aş începe cu… Au fost probleme. Tamm nu trebuia să joace (n.r. – în FCSB – FC Argeş 3-2). Are o tendinită care i-a pus mari probleme, dar nu avea cine să joace. După ce că avea problemele astea, selecţionerul Estoniei n-a ascultat, a fost rugat să îl lase să nu joace în al doilea meci, ca să îşi rezolve problemele, că sunt serioase. Clar că nu a fost la nivelul lui.

Până când l-a citit şi l-a lăsat să preia… Garita, în luptă cu el, îţi pune probleme, dar , dacă îl laşi, nu are mijloace, dar la golu ăla nu ai ce să reproşezi, e o execuţie incredibilă”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Reclamă

Joonas Tamm a fost transferat în această vară de FCSB, şi a devenit o piesă importantă în apărarea lui Nicolae Dică. Fundaşul face pereche în centrul defensivei roş-albastre cu alt stopper adus în ultima perioadă de mercator, Joyskim Dawa.

Mihai Stoica, convins că Vali Creţu ar fi putut prinde un transfer în Premier League

Mihai Stoica l-a lăudat pe Vali Creţu, fundaşul care a fost titular în FCSB – FC Argeş, scor 3-2, în etapa a 12-a din Liga 1. Managerul general al roş-albaştrilor e sigur că jucătorul de 33 de ani ar fi putut ajunge chiar şi în Premier League.

MM asigură că, în cazul în care Creţu ar fi centrat fără greşeală, putea spera la un transfer uriaş.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă Crețu centra și bine, la felul în care aleargă, și se dedică pentru echipă, acum era în Premier League, nici măcar în Germania”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Crețu nu înțelege de ce este criticat după fiecare meci. Chiar și fanii l-au pus la zid pe fundaș, iar acesta a fost un car de nervi.

„Era un blocaj mental, e normal să fie greu când nu câștigi de atât de mult timp. De mâine trebuie să fim mai concentrați la antrenamente și să nu mai ajungem în astfel de situații.

Eu demonstrez pe teren. De când am venit aici, după două luni, eram dat afară! Am demonstrat că sunt un jucător puternic. Asta contează. An de an am ieșit cel mai bun fundaș dreapta pe datele InStat. Îmi fac treaba defensiv foarte bine, eu știu ce fac!

Am ajuns la o experiență, sunt un jucător echilibrat, îmi fac singur autocritica. Mă pregătesc foarte bine. Se vorbește mereu numai de centrări, parcă sunt Beckham să le pun mereu pe cap!”, a declarat Vali Crețu după FCSB – FC Argeș 3-2.

Recomandări
  • Mihai Stoica a dezvăluit ce jucător a evoluat accidentat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și