Închide meniul

Mihai Stoica, dezvăluire în premieră despre Elias Charalambous: „Spun ceva ce oamenii nu ştiu! Asta a făcut!”

Viviana Moraru Publicat: 29 mai 2024, 17:33

Reclamă
Mihai Stoica, dezvăluire în premieră despre Elias Charalambous: „Spun ceva ce oamenii nu ştiu! Asta a făcut!

Mihai Stoica, devăluire în premieră despre Elias Charalambous

Mihai Stoica şi Elias Charalambous/ Hepta

Mihai Stoica a făcut o dezvăluire în premieră despre Elias Charalambous. MM a mărturisit că antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB a mers la un schit de pe Muntele Athos, imediat după ce roş-albaştrii au câştigat titlul în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous este antrenorul care i-a adus FCSB-ului primul titlu, după o pauză de nouă ani. Cipriotul este pe placul lui Gigi Becali, patronul echipei anunţând deja că e gata să-i mărească salariul cipriotului.

Mihai Stoica, dezvăluire în premieră despre Elias Charalambous

Mihai Stoica a oferit detalii desore momentul în care Elias Charalambous a fost adus la FCSB. MM a dezvăluit că oficialii roş-albaştrilor nu au găsit un antrenor român, care să se plieze pe cerinţele de la echipă, astfel că au ajuns la varianta aducerii unui tehnician străin.

MM a mărturisit că Gigi Becali a fost imediat de acord cu propunerea, şi faptul că Elias Charalambous este credincios, nu a contat atât de mult pentru latifundiarul din Pipera, deoarece în echipă are şi jucători musulmani. În acest context, Mihai Stoica a dezvăluit şi cum a sărbătorit tehnicianul cipriot câştigarea titlului.

„După ce a plecat Nicolae Dică, am beneficiat de dispensă și am mers cu Pinti foarte bine. A trebuit să aducem o Licență. Am realizat că nu putem. Trebuie să aducem antrenor. Cum nici Oleg Protasov nu era un nume atunci când l-am adus în 2005, așa l-am adus pe Elias. Când Gigi mi-a zis ‘Bine, mă, Ok! Adu un străin!’, i-am spus că nu avem antrenor în România care să fie ce vrem noi. Cu tot respectul pentru antrenorii din România. Am vorbit cu un impresar care este foarte apropriat și de Răzvan Lucescu, Iorgos Fougias.

Reclamă
Reclamă 4

I-am spus că vreau să văd CV-uri să vedem cine se încadrează. Nu erau nici bani foarte mulți, pentru că Gigi nu era dispus să ofere un salariu foarte mare ca să aducem un antrenor cu cotă. Am primit multe CV-uri, dar Iorgos mi-a spus de Elias, pe care-l știam de la Vaslui. M-am interesat. Mi-am luat date despre el, părea să fie ce era Protasov la momentul ăla și-am zis: ‘Bă, Gigi uite antrenor cipriot!’. ‘Bine, tată, luați-l!’.

Trebuie să fiu foarte bine înțeles. Dacă Gigi spunea să angajăm doar ortodocși, nu aveam jucători musulmani la echipă. Deci aici e clar că nu există habotnicie la echipă. Faptul că era creștin practicant a contat și asta. Dar nu asta era cel mai important. Avem Alhassan, Dawa, musulmani, iar Dawa e unul dintre preferații lui Gigi. Elias e practicant, merge la biserică.

Uite, dezvălui ceva ce oamenii nu știu. După sărbătorirea titlului, Charalambous cu Pintilii au plecat pe Sfântul Munte Athos. Au făcut asta și în iarnă, în decembrie. N-au vrut oamenii să vină să spună că au fost acolo. Au fost la un schit, la Vatopedu. Starețul de acolo este un om foarte-foarte puternic. Numele lui este Efrem Vatopedinul, este cipriot. Forte mulți ortodocși ajung la Vatopedu. Ar ajunge și mai mulți, dar n-au cum”, a declarat Mihai Stoica, conform gsp.ro.

Reclamă

Mihai Pintilii a spus totul despre relaţia cu Elias Charalambous la FCSB

Mihai Pintilii a spus totul despre relaţia cu Elias Charalambous, după ce FCSB a câştigat titlul în Liga 1. Cei doi oameni din staff-ul tehnic al roş-albaştrilor se înţeleg de minune şi, iar Pintilii consideră că cipriotul este un „transfer” reuşit al celor de la FCSB.

„Eu nu am avut nicio problemă cu el (n.r. Elias Charalambous) și nici el cu mine. Mă simt de parcă îl știu de zece ani, parcă este de acolo. Nu știu cum s-a pliat, dar este omul perfect. Ai văzut, uneori, când vezi pe cineva, simți că nu ești pe aceeași lungime de undă sau nu te place…

Despre el nu poți să spui asta sau că nu este de-al nostru! El a fost tot timpul de acolo, parcă a fost trimis. Suntem așa (împreunează degetele)…

Suntem împreună și suntem legați unul de celălalt. Dacă am ceva, îl întreb, dacă are ceva, mă întreabă”, a declarat Mihai Pintilii, la „Un Podcast”.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și