Închide meniul

Mihai Stoica nu vrea ca derby-ul Rapid – FCSB să se joace pe Arena Naţională: „Trebuie să-ţi învingi demonii!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 martie 2024, 10:36 / Actualizat: 2 martie 2024, 13:55

Mihai Stoica nu vrea ca derby-ul Rapid – FCSB să se joace pe Arena Naţională: „Trebuie să-ţi învingi demonii!

Mihai Stoica, reacţie după scandalul de la Rapid

Mihai Stoica, la finalul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica nu vrea ca derby-ul dintre Rapid şi FCSB să se joace pe Arena Naţională. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că încă nu s-a decis în privinţa stadionului de disputare al partidei, însă a declarat că îşi doreşte ca duelul să se desfăşoare în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a anunţat că va face tot posibilul ca duelul cu FCSB să se dispute pe Arena Naţională, deoarece cererea de bilete este una imensă. Cele două rivale, primele în clasamentul Ligii 1, se vor duela în ultima etapă a sezonului regulat.

Mihai Stoica nu vrea ca derby-ul Rapid – FCSB să se joace pe Arena Naţională

Mihai Stoica vrea ca derby-ul cu Rapid să se dispute în Giuleşti, deoarece FCSB nu a înregistrat încă nicio victorie pe stadionul rivalilor, din două meciuri disputate acolo. Acesta are încredere maximă că roş-albaştrii pot rupe „blestemul” şi îi pot învinge pe giuleşteni pe propriul teren.

„Încă n-am primit nimic (n.r – înștiințare privind locul de disputare). Ok, jucăm oriunde, dar n-am fost anunțați deocamdată.

Vorbesc foarte serios. Prima dată, când am primit propunerea aia, d-aia am și spus că vreau să jucăm în Giulești. Ai nevoie câteodată să-ți înfrângi demonii. Am jucat două meciuri acolo, am pierdut două meciuri.

Reclamă

A fost situația care a fost la ultimul meci din play-off, cu intrările alea. Nu cred că mai are cineva curaj să facă ce au făcut atunci pentru că prea s-a vorbit mult de treaba asta.

Eu am încredere că putem să câștigăm acolo. Nu știu dacă se joacă pe Arena Națională. Deocamdată nu am primit nimic”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Rapid – FCSB se va disputa pe Arena Naţională! Anunţul de ultimă oră al lui Dan Şucu

Rapid – FCSB se va disputa pe Arena Naţională! Patronul giuleştenilor, Dan Şucu, a anunţat pentru AntenaSport că Rapid e foarte aproape să rezolve disputarea derby-ului cu FCSB pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu ştiu că e pe cale să se rezolve. În principiu se joacă acolo”, a declarat Dan Şucu în exclusivitate pentru AntenaSport.

„Noi vrem să se joace pe Arena Naţională”, anunţa anterior Şucu pentru AntenaSport.

Iniţial, derby-ul Rapid – FCSB ar fi trebuit să se dispute în Giuleşti. Cererea mare de bilete a determinat schimbarea. Dan Şucu a insistat că vrea ca şi fanii FCSB-ului să primească multe bilete şi să fie un spectacol total în tribune.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și