Închide meniul

„Ne-am chinuit! / E o victorie meritată”! Jucătorii de la CFR Cluj, reacții împărțite după victoria cu Sepsi

Alex Ioniță Publicat: 28 aprilie 2024, 23:41

Reclamă
„Ne-am chinuit! / E o victorie meritată! Jucătorii de la CFR Cluj, reacții împărțite după victoria cu Sepsi

Jucătorii de la CFR Cluj, reacții împărțite după victoria cu Sepsi

Jucătorii de la CFR Cluj / Profimedia

Jucătorii de la CFR Cluj au avut reacții împărțite după victoria cu Sepsi. La interviuri au vorbit Muhar, Mogoș și Camora, care și-au împărtășit opiniile despre duelul din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În etapa a 7-a din play-off, CFR a învins-o cu scorul de 2-1 pe Sepsi. Totuși, covăsnenii au jucat timp de o repriză în 9 oameni, iar golul victoriei a fost marcat de ardeleni abia în minutul 90+6.

Jucătorii de la CFR Cluj, reacții împărțite după victoria cu Sepsi

Karlo Muhar, care a fost eroul echipei din Gruia, a spus că victoria cu Sepsi a fost specială, având în vedre că toți jucătorii au luptat pentru a marca golul care să aducă cele 3 puncte în conturile echipei din Gruia:

„Asta e coroana meciului. E ceva special. Ne-am chinuit, am luptat să fim mai buni. Nu e ușor pentru noi, trebuie să joci mereu până în ultimul minut.

La pauză am spus să fim calmi, ne vom face ocazii și vom înscrie până la ultima fază. Ei au fost pe jos mereu, nu au jucat fotbal.

Reclamă

Am fost și puțin ghinioniști, dar ăsta este fotbalul. Cred că ne luptăm pentru locul 2, avem calitate. Arătăm bine în teren, suntem organizați. Dacă suntem organizați vor veni și golurile și rezultatele”, a spus Muhar, la digisport.ro.

Mogoș a vorbit despre lupta pentru locul al 2-lea și este de părere că echipa sa va reuși să obțină biletul direct pentru preliminariile UEFA Conference League.

„E toată vina noastră dacă nu încercăm să luptăm pentru locul 2. O să încercăm și o să reușim.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt momente în care ne este greu. În seara asta ne-am chinuit, dar contează cele 3 puncte.

O să dau tot pentru club, pentru oraș, indiferent de antrenorul care va fi pe bancă. Le mulțumesc acum antrenorilor care sunt aici. Îmi place provocarea asta, să fiu mai bun”, a spus Mogoș.

Mario Camora: „E o victorie meritată”

Mario Camora, veteranul din apărarea CFR-ului, este de părere că victoria din meciul cu Sepsi este importantă, chiar dacă a fost una chinuită. Acesta a ținut să îi laude și pe adversari și a remarcat modul în care aceștia s-au apărat.

„Era păcat să nu câștigăm acest meci. S-au apărat foarte bine, ăsta e meritul lor. Au fost niște gladiatori adevărați. Dar e norocul nostru că am dat gol la ultima fază.

Era obiectivul nostru, să câștigăm și să urcăm pe locul 2. La câți oameni au avut în minus au trebui să se ajute unul pe celălalt. S-a văzut asta și pe final, mult timp nu am reușit să îi atacăm, iar ei puteau înscrie.

E o victorie meritată totuși, chiar dacă am avut 2 jucători în plus. E o victorie importantă pentru noi, am câștigat 3 puncte.

O să fie niște meciuri foarte grele, trebuie să lucrăm bine în această săptămână.”, a spus Mario Camora.

Reclamă
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
13
mai
22:05
Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi
Vezi toate știrile
Citește și